Nu ook docent ArtEZ conservatorium

Vanaf januari geef ik les aan het conservatorium. Een nieuwe uitdaging en een grote eer om Marja Reinders, waarvan ik het meeste heb geleerd in mijn conservatoriumjaren te mogen vervangen.
Ik geef de lessen Educatie Methodiek, waarbij ik de studenten moet leren over lesgeven. Tevens heb ik ook mijn eigen zangstudenten al toegeschoven gekregen voor dit semester. Dit vanuit de afdeling Docent Muziek en Muziektherapie. Heel erg leuk om te doen. Dus ik ga ervoor om na de vakantie een contractverlenging te krijgen. Dat zou superleuk zijn… We gaan het beleven….

18-06-2017…. vervolg..
Yes!! Ik mag door na de grote vakantie. Super leuk! Samen met Marja Reinders de methodiek-educatie-zang verzorgen. Ook een module in de algemene educatie. En verder ga ik het beleven, hoe de balletjes gaan rollen…