Zangles Enschede

Ben je op zoek naar Zangles in Enschede? Dat kan bij Zangstudio Twente. Wil je graag een zangdocent in Enschede, met veel ervaring en zangtechnische kennis, dan nodig ik je uit verder te lezen. Tevens is er veel meer aanbod dan alleen de privé zangles.  Zie projecten en workshops.

Over Jannemiekklik hier

Jannemiek Musters

Naast jarenlang plezier en ervaring als zangeres, dirigente en docente, blijft mijn grootste passie het verbeteren van iemands zangkunst, van elk niveau (badkamer /prof / talentenjacht / voorbereiding beroepsopleiding / band / koor).
Wil je weten waar ik voor ga en sta, klik dan hier!

1 proefles voor € 25,=€ 20,= tot 21 jaar

Groepslessen

Sinds september 2015 ben ik begonnen met het geven van groepslessen. Een prachtig concept, waarbij je in korte tijd veel kunt leren over je stem. Ben jij iemand die het fijn vindt om samen te zingen en van elkaar te leren, dan is dit waarschijnlijk een hele mooie manier om meer uit je stem te halen. Wil je hier meer over weten, ga dan naar Poptools Groepslessen.

Podiumangst overwinnen

Ik zoek steeds naar nieuwe manieren om jouw zangplezier en kennis te vergroten. Droom je er van om ook eens dat podium op te willen, maar is de drempel te groot, kijk dan eens bij Poptools SOLO.  Door het meedoen aan een dergelijke project, is het menig zanger(es) gelukt om deze podiumangst te overwinnen. Het Bandproject van Zangstudio Twente gaat ook in 2017 weer van start. De deelnemers van 2016 doen allemaal weer mee, dus aanmelden voor dit project is niet mogelijk.

Open Podium

Met regelmaat organiseer ik een Open Podium voor iedereen die mee wil doen. Ieder krijgt de kans om met een luisterend publiek zijn of haar song ten gehore te brengen. Op het moment staat er geen Open Podium gepland.

Leerlingen aan het woordklik hier

Zangbibliotheek

Ik ben bezig met het opbouwen van een zangbibliotheek, gebaseerd op het Poptools systeem. Een uitgebreid online archief, met Videolessen, Audio-oefeningen, Afbeeldingen, Info & Tips.  Tevens kan ik in deze bibliotheek je persoonlijke logboek bijhouden en kan ik persoonlijke oefeningen toevoegen.

wat heeft Zangstudio Twente jou te bieden?klik hier

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten in mijn lespraktijk of op de mailinglist en je blij te maken met het ontwikkelen van je zangkwaliteiten en alles wat er verder komt kijken bij het zingen van pop, jazz, musical en/of koorrepertoire lichte muziek.

De individuele zanglessen worden gegeven in het centrum van Enschede. (Parkstraat 13). Aanmelden vanaf 16 jaar.