Eindconcert Bandproject en Vocalgroup ZaZoo

Op zondagmiddag 07 juli om 15:30 uur is er weer een nieuw bruisend en afwisselend eindconcert van het Bandproject en Vocalgroup ZaZoo in Hof 88 te Almelo.

Vocalgroup ZaZoo is een groep van 8 zangeressen en zingt met microfoon meerstemmige songs. 07 juli is het eerste optreden van de groep. We repeteren eens in de twee weken en hebben hard gewerkt om naar elkaar toe te blenden en een mooie performance neer te zetten. Laat je verrassen door deze nieuwe groep van Zangstudio Twente.

Tevens zingen 17 zangers en zangeressen van het Bandproject de sterren van de hemel. Zij zingen allemaal een eigen solonummer en de andere nachtegalen verzorgen de backing vocals. Dit alles onder begeleiding van een steengoeie band met Henri Huisman op bas, Bram Verhaagen op toetsen, Fabian de Vries op drums en Vincent Roelofs op gitaar. Lijkt het jou ook leuk om eens mee te doen met zo’n project, kom eens kijken naar het eindresultaat en laat je inspireren. Kaarten kun je bestellen door een mailtje te sturen naar: info@zangstudiotwente.nl of te appen met 06-15571951 (Jannemiek)