ERVARINGEN met ZANGSTUDIO TWENTE

Meer reviews op Facebook & Google

Al jaren met heel veel plezier zangles van Jannemiek Musters. Gekomen als een verlegen persoon die haar stem niet goed durfde te laten horen en gegroeid dankzij Jannemiek tot iemand die zelfs een podium op durft! Jannemiek is een geweldige vrouw/ zanglerares die werkelijk alles uit je kan halen. En dat doet ze met heel veel respect voor de persoon zelf. Ze laat je totaal in je eigenwaarde. Ik adviseer iedereen die wil gaan zingen om zangles bij Jannemiek te gaan nemen bij zangstudio Twente!! Echt doen !

Tjal Heeres, Haaksbergen

Geweldig motiverende docente, met veel kennis van zaken. Alles is mogelijk bij de lessen en samen wordt er goed gekeken hoe in (eventueel korte tijd) het hoogst mogelijke resultaat te halen is. Erg professioneel met toch een goede sfeer!

Saskia Gevers, Enschede

Ik kreeg altijd te horen dat ik zo mooi zuiver zing maar ik kreeg vaak last van m’n keel en stem na het zingen. Sindskort heb ik voor het eerst zangles bij Jannemiek en nu is er een gehele nieuwe wereld voor me open gegaan! Ik ben me veel bewuster geworden van mijn stemgebruik en de mogelijkheden ervan dankzij Jannemiek. In de les heeft ze veel geduld en ze speelt in op de situatie met gepaste oefeningen. En ook erg fijn, er is genoeg ruimte om lekker aan de slag te gaan met je eigen inbreng aan liedjes!

Sasja van der Oord, Lonneker

*****

Hatsjekidee…5 sterren voor jullie omdat jullie niet alleen geweldige zangdocenten zijn maar ook nog ‘s hele fijne collega’s om mee samen te werken!

Debby Mureau, Oldenzaal

Wat ben ik blij dat ik een (aantal jaar geleden alweer) de stap heb gezet om eens te gaan kijken of zangles iets voor me zou kunnen zijn.
Jannemiek is ontzettend deskundig en kan je iedere keer motiveren om het beste uit jezelf te halen.
Ze legt de zangtechnieken heel begrijpelijk uit zodat je het meteen in de les al toepast.
Wat een voldoening als je weer iets nieuws beheerst.

 

In kleine groepen met veel aandacht oefenen bij Metropool zodat je bij een open podium van Zangstudio Twente kunt laten zien wat je kunt, en voor je eigen mensen op een mooi podium kunt optreden.
Wie wil dat nu stiekem niet..?
De lessen, Atak avonden, workshops, het geeft me voldoening, plezier en veel ontspanning.

Kim Noordkamp, Weerselo

In duidelijke taal, zonder poespas, leert Jannemiek je de werking van de stem. Met heldere voorbeelden zingt ze de technieken voor. Daarnaast toont ze altijd een warme belangstelling voor je wel en wee.
Kortom, zoek je een fijne zangdocent, ga dan naar Zangstudio Twente, naar Jannemiek Musters!

Mieke Strikker, Hengelo

Ik zing al jaren klassiek. Na al dat gekakel werd het tijd om ook mijn popkant te ontdekken. En Jannemiek heeft mij laten zien waar die zit! Ik leer elke keer weer nieuwe manieren om mijn stem te gebruiken. Nooit geweten dat er naast een kakelend kipje ook een stoere popzangeres in mijn strot zat. Het meest waardevol aan de lessen bij Jannemiek vind ik dat het veilig voelt. Daardoor durf ik over mijn grenzen heen te gaan en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met de stem.

Wencke van Winsen-Knipmeijer, Enschede

Bijna drie jaren geleden kreeg ik van mijn partner 6 zanglessen bij Jannemiek voor mijn verjaardag. Een leuker cadeau had hij mij niet kunnen geven.  Zo gaaf om steeds meer controle te krijgen over mijn stem!

Jojanneke Krakers, Borne

WhatsApp chat