JANINA NIEHAUS


Janina Niehaus
is 4e jaar Popacademie student aan het ArtEZ conservatorium in Enschede.

Janina komt van oorsprong uit Duitsland en spreekt vloeiend Nederlands, Duits en Engels. Dus kom jij uit Duitsland of spreek je alleen goed Engels, dan kan Janina je ook verder helpen met je zangontwikkeling.

Haar eerste studie was Journalistiek, waardoor ze bij de radio in Duitsland werkte. Nu heeft Janina de overstap gemaakt naar het ArtEZ conservatorium in Enschede, waar ze zang studeert aan de Popacademie. In de methodieklessen (waar je leert zangles geven) viel Janina op, door het stellen van kritische vragen en de grote belangstelling voor het “lesgeven”. Vandaar dat we bij Zangstudio Twente heel blij zijn dat deze topper zich heeft aangesloten bij ons en heel veel mensen kan helpen met het ontwikkelen van hun stem.

In mei/juni 2023 is het eerste project “Van Badkamer naar Bühne” van start gegaan. Dit project werd geleid door Janina en was een groot succes. 

Inmiddels heeft Janina een volle agenda met zangleerlingen bij Zangstudio Twente. Kortom, deze topper is een aanwinst voor onze zangstudio. 

 

Janina Niehaus

LESTIJDEN JANINA

* maandagavond
*dinsdagochtend
* donderdagmiddag
*donderdagavond

(PROEF)LES BOEKEN BIJ JANINA

CONTACT

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Klik op onderstaande knop voor verzenden

  WhatsApp chat