JANNEMIEK MUSTERS (Eigenaar & Oprichter)

Ruim 25 jaar ben ik, Jannemiek Musters, nu zangdocent in Enschede. Waarom ik het zo leuk blijf vinden? Omdat mijn passie echt is: mensen leren zingen! Dus niet een beetje erbij, omdat ik nog wat bij moet verdienen naast mijn eigen optredens. Gewoon helemaal, omdat ik heel blij word van het verbeteren van iemands zangkunst en daar volledig voor gekozen heb. Dat heeft er voor gezorgd dat ik sinds januari 2017 ook les geef aan het ArtEZ conservatorium. Deze mix van verschillende soorten leerlingen en studenten maakt me heel erg blij. Het maakt me niet uit met welk niveau je bij ons begint te lessen. Bij elke leerling is er een ander insteekmoment. Het interesseert me des te meer, hoe je onze zanglespraktijk weer verlaat. Daar ligt mijn uitdaging….om jou lekker en goed te leren zingen!

Mijn focus in de zanglessen ligt bij het aanleren van een goede zangtechniek, omdat ik in de loop der jaren echt heb gemerkt, dat dit DE basis is van lekker zingen. Met de nieuwste zangtechniekmethoden en in mijn optiek de beste methoden, EVT en Universal Voice, kan ik als docent snel horen en zien, wat een leerling nodig heeft om te groeien. Daardoor weet ik snel een lesplan te maken en hoor ik vaak van leerlingen en studenten: bij jou heb ik het meest geleerd in korte tijd!; Nu snap ik pas echt wat ik moet doen om lekkerder te zingen. Dit ambacht geef ik graag door aan jonge Zangdocenten, die in mijn bedrijf aan het werk zijn.  Hierdoor kun je met een gerust hart les nemen bij de andere docenten Janina, Shanelle, Romee en Kira.

Daarbij vind ik het een feest om mensen een podium te bieden. Op wat voor manier dan ook. Door dit podium te bieden, komen mensen in hun kracht te staan. Daar geniet ik van.  Het is fijn om dit in stappen te doen. De kids beginnen met de podiumlessen in het Robsontheatertje in de studio, het traject “van Badkamer naar Bühne” kan de volgende stap zijn. We organiseren verschillende open podia in het Vestzaktheater en in theater Mystiek. Daarna komt de kers op de taart: “Het Bandproject” of “Het Bigbandproject”.

Janina Niehaus

LESTIJDEN JANNEMIEK

* maandagmiddag
*dinsdagmiddag
* woensdagochtend
*vrijdagochtend (begin middag)

(PROEF)LES BOEKEN BIJ JANNEMIEK

CONTACT

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Klik op onderstaande knop voor verzenden

  Fotogallerij Jannemiek (klik op de pijltjes in de foto)

  WhatsApp chat