KIRA TEN BULTE

Vanaf jonge leeftijd is Kira bezig met zingen en muziek maken. Daarom is het geen verassing dat zij in 2017 is gaan studeren aan de Podiumacademie in Almelo. Na het afronden van de Podiumacademie is Kira in 2020 toegelaten op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle voor het hoofdvak Zang Pop & Jazz. In 2024 zal Kira haar diploma behalen. 

Tijdens haar studie heeft Kira ontdekt dat niet alleen het zelf zingen, maar ook zangles geven haar passie is. Het doorgeven van onder andere de zangtechnieken, die zij leert van één van de toppers bij Universal Voice; Elke Rouwmaat, vindt zij een feestje.

Naast het zingen in verschillende bands als leadzangeres en backingvocalist, heeft Kira ook ervaring met het arrangeren van koortjes.

Bij Zangstudio Twente zijn we altijd op zoek naar topdocenten. Kira schreef een open sollicitatiebrief en hiermee wekte ze zoveel interesse, dat het fantastisch is, dat we haar eind 2023, binnen ons team hebben mogen verwelkomen.

Kira is breed opgeleid in Zwolle. Je kunt voor Pop, Jazz (scatten,improvisatie en timing) en Musical terecht bij deze enthousiaste, fijne docente.
Het maakt niet uit of je 6 bent, of 96. Kira geeft les aan alle doelgroepen en past zich moeiteloos aan. Ook geeft Kira les in de engelse taal. 

Shanelle de Lannoy
Shanelle de Lannoy

LESTIJDEN KIRA

*dinsdagavond
* woensdagmiddag
*woensdagavond

(PROEF)LES BOEKEN BIJ KIRA

CONTACT

  Naam van leerling

  Geboortedatum van leerling

  Naam van ouder/verzorger

  Email van ouder/verzorger

  Telefoonnummer van ouder/verzorger

  Uw bericht

  Voor verzenden, klik op onderstaande knop

  WhatsApp chat