MAARTJE STADHOUDERS

Maartje Stadhouders is 4e jaars Popacademie student aan het ArtEZ conservatorium in Enschede.  Of je nou begint met zingen en je eerste stappen zet of al wat meer ervaring hebt en je eigen grenzen wil verleggen, Maartje gaat graag samen met jou op onderzoek uit, om jouw stem te ontdekken. 
Op dinsdagavond kun je de lessen inboeken bij Maartje.

“Ik vind het belangrijk dat een leerling zich vrij voelt om z’n eigen stem te ontdekken binnen de lessen!” 

Maartje heeft veel ervaring met het zingen van haar eigen songs op het podium.  Ze treedt vaak op met haar eigen band en heeft inmiddels twee eigen singles uitgegeven. Deze singles kun je hieronder beluisteren.

Maartje is de artiestennaam van zangeres Maartje Stadshouders (24). Ze maakt elektronische nederpop, waarin ze vooral zingt over de pieken en dalen van haar leven en het volwassen worden. Haar eigen muziek omschrijft ze als ‘een combinatie van Sophie Ellis-Bextor en Froukje, met een vleugje Troye Sivan.’

Naast haar eigen optredens, wil Maartje graag het plezier van het zingen overbrengen aan anderen. 

SONGWRITINGLESSEN

 

 

Maartje weet als geen ander, hoe je een mooie song moet maken. Zij leert je dan ook graag de kneepjes van het Songwritersvak. Boek een proefles bij Maartje om lekker te leren zingen, maar ook om jouw eigen songs te leren maken.
We zijn superblij dat Maartje zich heeft aangesloten bij Zangstudio Twente, zodat wij ook Songwritinglessen aan kunnen bieden.

Maartje Stadhouders

Volg Maartje op Social Media

 

 

 

LESTIJDEN MAARTJE

*dinsdagavond

PROEFLES BOEKEN BIJ MAARTJE

 

CONTACT

  Naam van leerling

  Geboortedatum van leerling

  Naam van ouder/verzorger

  Email van ouder/verzorger

  Telefoonnummer van ouder/verzorger

  Uw bericht

  Voor verzenden, klik op onderstaande knop