Nu ook docent ArtEZ conservatorium

2 feb 2017 | Actueel

Vanaf januari 2017 geef ik les aan het conservatorium. Een nieuwe uitdaging en een grote eer om Marja Reinders, waarvan ik het meeste heb geleerd in mijn conservatoriumjaren te mogen vervangen.
Ik geef de lessen Educatie Methodiek, waarbij ik de studenten mag leren over lesgeven. Tevens heb ik ook mijn eigen zangstudenten al toegeschoven gekregen voor dit semester. Dit vanuit de afdeling Docent Muziek en Muziektherapie. Heel erg leuk om te doen. Dus ik ga ervoor om na de vakantie een contractverlenging te krijgen. Dat zou superleuk zijn… We gaan het beleven….

18-06-2017…. vervolg..
Yes!! Ik mag door na de grote vakantie. Super leuk! Samen met Marja Reinders de methodiek-educatie-zang verzorgen. En verder ga ik het beleven, hoe de balletjes gaan rollen…

28-09-2017 .. vervolg..
Nog steeds mijn dierbare collega Marja Reinders aan het vervangen,…Zangtechniekdocent Popacademie, Zangdocent ODM (Opleiding Docent Muziek) en MT (muziektherapie), Creatief met Stem (vak bij ODM), en dus ook alleen de Educatielessen verzorgen..

10-09-2019….
Inmiddels is Marja Reinders weer in de running en ben ik met veel plezier werkzaam als Zangdocent in de afdeling ODM (Opleiding Docent Muziek) en TP (Muziektherapie).

WhatsApp chat