Online Zang-Bibliotheek

Het gaat lekker met het opbouwen van mijn online zangbibliotheek. Videolessen, Audio-oefeningen en heel veel info. Ik heb het voor elkaar gekregen om op 1 A4-tje (voor en achterkant) de hele zangtechniek op te schrijven. Aan de hand van het schema BASISSOUNDS en het schema SOUND BEPALEN, bouw ik de zang-bibliotheek op. Dit werkt ontzettend fijn. Door gewoon te weten wat je aan het doen bent, krijgt iedereen zijn stem beter onder controle. Natuurlijk heb je altijd te maken met inzet en talent.

Maar als je lekker fanatiek aan de slag wilt, dan kan ik je vertellen dat dat zeker kan. Doordat je toegang krijgt op de ledensite kun je de geleerde stof herhalen en je kunt tussen de lessen door, ook nog les krijgen. Zo kun je alvast een nieuw onderwerp bekijken, zodat het leerproces aanzienlijk versneld wordt.

Wil je alvast een paar videolessen bekijken en het schema BASISSOUNDS downloaden, meld je dan hiernaast (of hieronder, als je dit op je smartphone leest) aan, door je voornaam en mailadres in te vullen.

Binnenkort is de hele Zangbibliotheek tegen een kleine vergoeding voor iedereen toegankelijk. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar info@zangstudiotwente.nl  en ik hou je als eerste op de  hoogte van de mogelijkheden.

Veel zangplezier! Groetjes Jannemiek