Online Zangles

Ik kreeg laatst de vraag vanuit Zoetermeer, of ik niet een online lesprogramma wilde ontwikkelen. Want met mijn expertise, zou dat toch wel heel mooi zijn. Dus dat heeft me doen besluiten om een online lesvorm te ontwikkelen. Geen programma, want iedereen heeft iets anders nodig. Dus Online Zangles aangepast aan jouw leerdoelen. Ik kwam er snel achter dat het heel erg simpel gaat werken.Ik heb mijn oefeningen eens goed geordend strong>en ben meteen begonnen.

De laatste jaren heb ik mijn eigen Poptools Zangtechniek Systeem ontwikkelt aan de hand van de nieuwste inzichten in de Zangtechniek van de EVT (Estill Voice Training)
en UVS (Universal Voice System). Ook het lesgeven aan het ArtEZ conservatorium heeft me weer veel extra weetjes opgeleverd. Zo blijf ik mezelf steeds ontwikkelen om de beste manieren te vinden om een stem te ontwikkelen en zangtechnische problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Even voor de duidelijkheid…. live zangles werkt natuurlijk nog steeds het beste. Gewoon één op één in de leskamer. Maar ik denk toch dat er veel mensen zijn die ook baat hebben bij mijn Whatsapp of Telegram lessen. Waarom Whatsapp of Telegram? Omdat dat heel snel en makkelijk werkt. Alles kan over de app. Filmpjes, bestanden via de cloud, even een audio bericht inspreken en dingen voordoen…. Natuurlijk zal ik discreet met jullie opgestuurde materiaal omgaan. Er wordt niks gedeeld over het internet.
Ik zal ook geen filmpjes bewaren op mijn telefoon (Ik doe dit namelijk via mijn computer, zodat er geen filmpjes in mijn telefoon belanden.. dan is namelijk mijn telefoon ook veel te snel vol ;-))

Hoe gaat het in zijn werk? Heel simpel… jij stuurt mij een audio opname van je stem (een song of een oefening) en ik analyseer wat je nodig hebt en geef je daar de juiste oefeningen voor. Jij gaat daar mee aan de slag en stuurt me vervolgens weer een audio opname of filmpje (net wat er nodig is).
Het kan zijn, dat ik jou online niet kan helpen met je zang. Dat zal ik je dan eerlijk aangeven.

De online lessen kosten 12,50 euro per sessie. Ik stuur je een Tikkie van 50 euro voor 4 Online Whatsapp of Telegram lessen en jij kunt die besteden op jouw tijd (ze zijn 3 maanden geldig, dit doe ik om jou een stok achter de deur te geven om aan het werk te gaan). Je mag eerst één proefsessie doen voor 10 euro. (daar stuur ik je dan ook een Tikkie voor), om te kijken of dit iets is voor jou.
Je mag ook losse online lessen kopen, die kosten dan 15 euro per stuk. (ook via Tikkie). Misschien ben je in twee lessen wel geholpen. Zou prima kunnen namelijk.

Op dinsdag (met uitzondering van de schoolvakanties) heb ik tijd om je te antwoorden. Dus als je me in het weekend of maandag iets stuurt, zal ik je de dinsdag daarna berichten via Whatsapp.

Heb je belangstelling voor deze lesvorm van zangles, app of telegram me dan op nummer 06-15571951 en vergeet niet je naam te schrijven in het bericht, zodat ik je kan
toevoegen aan mijn contacten en weet met wie ik app. Das wel net zo gezellig!

Graag tot Whatsapp of Telegrams 😉

Jannemiek