PODIUM voor KIDS (6-13 jaar)

In de kidsafdeling zijn we op een hele speelse manier bezig met zingen. Shanelle, Romee en Julia weten als geen ander wat het is om lekker jong te beginnen met zingen. En ook hoe leuk het is, om op te treden voor publiek. Dit is vaak ook heel erg spannend. Daarom bieden we onze kids een veilig beginnerspodium in de “De Podiumles”. 

We bouwen de studio in het Robson om tot een minitheatertje en onze kidsleerlingen gaan optreden voor eigen publiek. Er kunnen 10 mensen mee naar deze Podiumlessen. Dus nodig je fans uit en ga beginnen met je eerste SHINE moment bij Zangstudio Twente. 

Zingen en muziek maakt blij en gelukkig, dus dit gevoel willen wij graag delen. Wat ons betreft kun je niet vroeg genoeg beginnen met zingen. De zanglessen voor kinderen van deze jonge leeftijd zijn gericht op durven, doen en op een speelse manier de stem ontdekken. We gaan leren muziek maken. Je mag jezelf laten horen en ervaren dat jouw stem er mag zijn.
We maken een muzikale reis, waarin je samen met je docent op avontuur gaat. We kijken wat je allemaal met je stem kunt doen. Natuurlijk leren we ook techniek, maar plezier staat voorop in de kidsafdeling. 

Er zijn maar liefst 3 zangdocenten (Shanelle, Romee en Julia) aan het werk in de kidsafdeling. Alle drie hebben ze de passie om met kinderen te werken. We organiseren regelmatig Podiumlessen, waarbij ouders, bonusouders,  opa en oma’s, buren, vrienden in een veilige zetting kunnen komen kijken in de leskamer in het Robson. Zo wennen de kids op een hele relaxte manier om voor publiek te zingen. We werken naar dit miniconcertje toe in de les. Hoe sta je? Hoe overwin je de zenuwen? Natuurlijk is dit geen verplichting. Alleen als jij dat wilt, ga je deze Podiumlessen doen. 

Shanelle de Lannoy

Shanelle de Lannoy (vrijdag)

Romee Niemeijer (zaterdag)

Julia Bel (woensdag)

LESTIJDEN KIDS

* woensdagmiddag (Julia)
*vrijdagmiddag (Shanelle)
* zaterdagochtend (Romee)

KIDS PROEFLES BOEKEN

 

CONTACT

  Naam van leerling

  Geboortedatum van leerling

  Naam van ouder/verzorger

  Email van ouder/verzorger

  Telefoonnummer van ouder/verzorger

  Uw bericht

  Voor verzenden, klik op onderstaande knop

  WhatsApp chat