ZANGSTUDIO TWENTE geeft jou graag een PODIUM!

 

Wij geven jou graag een podium, waarin je kunt groeien als zanger(es), maar ook als mens. Door onze manier van werken, mag iedereen op zijn eigen manier groeien, fouten maken en genieten van het leerproces. Met als einddoel te SHINEN op het PODIUM.  Bij de projecten van de juniors en volwassenen willen we onze leerlingen graag echt zien SHINEN. Dat betekent dus ook dat we onze leerlingen beschermen tegen het “kromme tenen syndroom”. We zorgen ervoor dat een deelnemer klaar is voor het optreden en dat de zang, ondanks uitglijders, goed genoeg klinkt om het publiek te laten genieten.  Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden voor de verschillende doelgroepen. Voor ieder vogeltje een eigen podium.
Op dit moment zijn we bezig met het project “van Badkamer naar Bühne”. In maart en april is er een tweede “van Badkamer naar Bühne”.
Wil jij graag als eerste op de hoogte zijn, van een bepaald project, stuur dan een mailtje naar Jannemiek.

In de les

In de les draait het om jou. Jij bepaalt. Jij bent het middelpunt. Wij maken de leerdoelen aan de hand van jouw wensen.
Mensen komen bij ons op les en willen:

  • gewoon lekker zingen
  • gezond leren zingen
  • zingen in een koor
  • zingen in een band
  • zingen voor een auditie
  • oefenen voor een solo
  • zingen voor een toelatingsexamen

Podiumlessen

Op een laagdrempelige manier starten we met de Kids met Podiumlessen. Dit zijn lessen, waarin de leerling eigen publiek meeneemt. We toveren onze studio om in een klein minitheatertje en de kids kunnen laten horen waar ze mee bezig zijn in de les.

Van Badkamer naar Bühne

Dit is een gaaf project, waarin we iedereen die dat wil, de kans geven om te leren zingen voor publiek. Doordat je oefent voor de medecursisten overwin je de drempel, die de meeste mensen hebben om een podium op te gaan. Dit zijn super leuke projecten, waarin mensen kunnen groeien en bloeien.

Open Podium

Met regelmaat organiseren we een Open Podium in Het Vestzaktheater of Theater Mystiek in Enschede.  Omdat veel mensen het leuk vinden, om in een goede zetting, met goed geluid een song te laten horen, zijn deze Open Podia altijd een groot succes met stralende en blije mensen aan het eind van het concert.  Bij Zangstudio Twente staan we voor kwaliteit, dus we geven jou een podium als je daar aan toe bent.

Bandproject

Jaarlijks organiseren we het Bandproject. Met 17 zangers en zangeressen ga je een traject in, waarbij ieder zijn eigen gekozen song zingt. Er worden bij veel songs backing vocals gezongen. Deze worden zo verdeeld dat je allemaal een aantal backing vocals zingt bij de andere deelnemers. Er speelt een fijne band mee. Dit project is een groot feest en bedoelt voor de meer ervaren zanger(es).

Bigbandproject

Eens in de zoveel jaren, organiseren we een Bigbandproject. We huren een bigband in en met 17 zangers en zangeressen, zing je ieder je eigen song met de bigband. Je kiest een song uit het repertoire van de bigband. Dit is vet kicken. Ook dit project is bedoeld voor de meer ervaren zanger(es).

WhatsApp chat