Proefles inplannen coronaproof!

Wil jij lekker zingen? Dat kan bij Zangstudio Twente. We hebben een fijne plek in het Robson, met plexiglas en een openslaand raam, zodat we goed kunnen ventileren en Coronaproof kunnen zingen. Bij uitstek een tijd om te werken aan je zangtechniekskills of andere zangzaken…Tevens kun je nu ook Pianoles of Gitaarles volgen bij onze duizendpoot Didier Leclaire.

We zijn fiks aan het uitbreiden bij Zangstudio Twente. Ons aanbod:

Wil je je hier graag in ontwikkelen? Plan dan een proefles.  Dit kan via de rode “BOEK NU” button. Whatsappen, bellen of mailen kan natuurlijk ook! (06-15571951 /  info@zangstudiotwente.nl)

Boek hier je proefles!

Jannemiek Musters is mijn naam en ik ben eigenaar van Zangstudio Twente. Ik geef ook les op het ArtEZ conservatorium. Met ruim 24 jaar leservaring, is het nog steeds mijn passie om iemand verder te helpen met zingen, op wat voor manier dan ook. Op alle niveaus wordt er les gegeven binnen Zangstudio Twente, door alle docenten.  Kwaliteit en integriteit staan voorop! Didier geeft ook in het Engels les

Janina Niehaus is 3e jaars Popacademie Student aan het ArtEZ conservatorium en draait voornamelijk de JUNIOR (13-20 jr) afdeling. Janina geeft ook les aan volwassenen. Janina komt van oorsprong uit Duitsland, spreekt vloeiend Nederlands en ook Engels draait ze haar hand niet voor om. Ze is haar loopbaan begonnen met een opleiding in de journalistiek. Toch volgt ze nu echt haar hart en is ze een studie als zangeres begonnen. Het doceren zit Janina in het bloed. Met een enthousiaste en relaxte uitstraling geeft ze haar leerlingen wat ze nodig hebben. We zijn blij dat Janina zich heeft aangesloten bij Zangstudio Twente. Dus ook Duitse en Engelse leerlingen zijn welkom bij Janina. 

Shanelle de Lannoy is 3e jaar Popacademie Student aan het ArtEZ conservatorium en runt de KIDS afdeling (6-12 jr), maar geeft ook les in de andere afdelingen.  Shanelle is een echt podiumbeest. Als kind deed ze al mee met The Voice Kids en vorig jaar had ze een plek in The Voice of Holland. Shanelle wil haar ervaring en kunde graag delen met anderen en is daardoor een echte docent. Ze vindt het heerlijk om met kinderen te werken. Ook de Juniors en Adults horen bij de doelgroep van Shanelle. Een all-round docent dus! De energie straalt van Shanelle af, dus we zijn heel blij met Shanelle bij Zangstudio Twente. 

Didier Leclaire is een hele veelzijdige aanwinst binnen Zangstudio Twente. Hij is in 2020 afgestudeerd als Singer-Songwriter en geeft de SONGWRITING lessen (vanaf 8 jr). Tevens kun je bij Didier terecht voor GITAAR-, UKELELE- en PIANOLESSEN (vanaf 6 jr) (voor het begeleiden van songs). Hij was al vaker op mijn pad gekomen op het conservatorium als student Singersongwriting en viel op door zijn enthousiasme en vriendelijkheid. Didier is een echte duizendpoot. Weet heel veel van songwriting, gitaar spelen en muziektheorie en is daarbij een docent in hart en nieren.  

Via onderstaande knop kun je nu zelf online je proefles inplannen bij Jannemiek (Adults en Junior),
Shannele (kids, junior en adults), Janina (junior en adults)
Didier (Songwriting en/of gitaar)
De beschikbare lestijden verschijnen vanzelf!

[vertical_spacing]

Plan hier je proefles

[vertical_spacing]

Soorten proeflessen:

Proefles 21 jr en ouder (45 min) – 25 euro
Proefles 13-20 jr (45 min) – 20 euro
Proefles 13-20 jr (30 min) – 15 euro
Proefles 6-12 jr   (30 min) – 15 euro

Je kunt natuurlijk ook altijd eerst even appen/bellen (06-15571951) of mailen (info@zangstudiotwente.nl) met Jannemiek voor meer informatie. 

Wil je weten welke tarieven we na de proefles hanteren, kijk dan hier