Proefles inplannen!

Wil jij meer uit je stem halen? Dat kan bij Zangstudio Twente. We hebben een fijne plek in het Robsonpand in Enschede (gratis parkeergelegenheid), met plexiglas en een openslaand raam, zodat we goed kunnen ventileren en coronaproof kunnen zingen.  Een goede zangtechniek staat bij ons voorop. We werken vanuit de EVT (Estill Voice System) en de UVS (Universal Voice System). Twee hele heldere zangmethoden, die elkaar heel goed aanvullen. In een veilige sfeer, kan we lekker aan de slag met jouw leerdoelen. Zangles voor alle leeftijden, vanaf 6 -100 jaar.

Ga hier naar de verschillende afdelingen voor de individuele of duo zanglessen:

INDIVIDUELE ZANGLES

 

kids 

jeugd

volwassenen


Tevens hebben we een mooi extra aanbod:

 

Wil jij je zangskills graag ontwikkelen? Plan dan een proefles.  Dit kan via de rode “BOEK NU” button. Whatsappen, bellen of mailen kan natuurlijk ook! (06-15571951 /  info@zangstudiotwente.nl)

Boek hier je proefles!

Jannemiek Musters is mijn naam en ik ben eigenaar en oprichter van Zangstudio Twente. Ik geef ook les op het ArtEZ conservatorium. Met ruim 25 jaar leservaring, is het nog steeds mijn passie om iemand verder te helpen met zingen, op wat voor manier dan ook. Op alle niveaus wordt er les gegeven binnen Zangstudio Twente, door alle docenten. Janina Niehaus geeft ook les in het Engels en Duits. 

Janina Niehaus is 4e jaars Popacademie Student aan het ArtEZ conservatorium en draait de JUNIOR (13-20 jr) afdeling, en geeft ook les in de ADULT (21-100 jr) afdeling. Janina komt van oorsprong uit Duitsland, spreekt vloeiend Nederlands en ook Engels draait ze haar hand niet voor om. Ze is haar loopbaan begonnen met een opleiding in de journalistiek. Toch volgt ze nu echt haar hart en is ze een studie als zangeres begonnen. Het doceren zit Janina in het bloed. Met een enthousiaste en relaxte uitstraling geeft ze haar leerlingen wat ze nodig hebben. We zijn blij dat Janina zich heeft aangesloten bij Zangstudio Twente. Dus ook Duitse en Engelse leerlingen zijn welkom bij Janina. 

Shanelle de Lannoy is 4e jaar Popacademie Student aan het ArtEZ conservatorium en geeft voornamelijk les in de KIDS afdeling (6-12 jr), maar geeft ook les in de andere afdelingen.  Shanelle is een echt podiumbeest. Als kind deed ze al mee met The Voice Kids en in 2020 had ze een plek in The Voice of Holland. Shanelle wil haar ervaring en kunde graag delen met anderen en is daardoor een echte docent. Ze vindt het heerlijk om met kinderen te werken. Ook de Juniors en Adults horen bij de doelgroep van Shanelle. Een all-round docent dus! De energie straalt van Shanelle af, dus we zijn heel blij met Shanelle bij Zangstudio Twente. 

Romee Niemeijer is 3e jaars Docent Muziek Student aan het ArtEZ conservatorium en geeft op zaterdagochtend les in de KIDS afdeling (6-12 jr). Romee richt zich op het muziekonderwijs in haar opleiding. Kinderen in de leeftijd van de basisschool is echt haar doelgroep. Romee is zelf leerling geweest bij Zangstudio Twente en daarom is het extra leuk, dat ze nu zelf les geeft in onze zangschool. 

Via onderstaande knop kun je nu zelf online je proefles inplannen bij


Jannnemiek (Adults en Junior),
Janina (Junior en Adults),
Shannele (Kids en Junior),
Romee (Kids).


De beschikbare lestijden verschijnen vanzelf!

Plan hier je proefles

Soorten proeflessen:

Proefles 21 jr en ouder (45 min) - 25 euro
Proefles 13-20 jr (45 min) - 20 euro
Proefles 13-20 jr (30 min) - 15 euro
Proefles 6-12 jr   (30 min) - 15 euro

Je kunt natuurlijk ook altijd eerst even appen/bellen (06-15571951) of mailen (info@zangstudiotwente.nl) met Jannemiek voor meer informatie. 

Wil je weten welke tarieven we na de proefles hanteren, kijk dan hier
Wij werken met een flexibel strippenkaartsysteem.