Proefles inplannen (vanaf 6 jr)

We zijn fiks aan het uitbreiden bij Zangstudio Twente. Wil jij ook graag jouw zang ontwikkelen? Plan dan een proefles.  Dit kan online (via de rode knop). Bellen, mailen of whatsappen kan natuurlijk ook! (06-15571951 /  info@zangstudiotwente.nl)

Boek nu

Ik, Jannemiek Musters ben eigenaar van Zangstudio Twente en geef ook les op het ArtEZ conservatorium. Met ruim 20 jaar leservaring, is het nog steeds mijn passie om iemand verder te helpen met zingen, op wat voor manier dan ook. Op alle niveaus wordt er les gegeven binnen Zangstudio Twente, door alle docenten.  Kwaliteit en integriteit staan voorop! Annemiek geeft ook in het Engels les. 

Annemiek Leemans draait de JUNIOR (13-20 jr) afdeling en geeft ook les in de afdeling ADULTS. Zij is kersvers CUM LAUDE afgestudeerd aan de POPACADEMIE van het ArtEZ conservatorium. Ik heb haar zelf de methodieklessen gegeven afgelopen jaren en Annemiek was echt een uitblinker in de lessen, een fijn mens en tevens CUM LAUDE geslaagd voor haar methodiekexamen. Dus ik ben heel erg blij dat zij Zangstudio Twente komt versterken. 27 juni 2019 is zij met een 9 afgestudeerd met een spetterend eindconcert in de Kapel van Hof88 te Almelo

Katiuscia van de KIDS afdeling heeft na een time-out (vanwege drukke theaterwerkzaamheden) besloten om de hele KIDS afdeling over te dragen aan Donna, dus vanaf heden is Donna Kamphuis de KIDS docent binnen Zangstudio Twente.

Donna is vierde jaars student ODM (Opleiding Docent Muziek). Ook Donna mocht ik lesgeven op het ArtEZ conservatorium. Dit keer de individuele zanglessen. En wat is nu mooier dan aan het vuur te zitten en je collega’s zelf uit te kunnen zoeken. Donna is ook een echte uitblinker. Ze zingt als een tierelier, is retefanatiek en een heel fijn mens in de omgang.
Donna heeft op 18 juni 2019 haar Zangtentamen met een 8,5 afgerond en gaat dit laatste schooljaar door met een Minor Zang. 

Daarbij heeft ze al bewezen dat ze het docentschap in de vingers heeft en last but least.. echt goed met kinderen kan omgaan. Dus Donna is ook een hele fijne aanwinst voor de KIDS afdeling.

Via onderstaande knop kun je nu zelf online je proefles inplannen bij Jannemiek (Adults),
Annemiek (Junior en Adult) of
Donna (Kids).
De beschikbare lestijden verschijnen vanzelf!

Boek nu

Soorten proeflessen:

Proefles 21 jr en ouder bij Jannemiek of Annemiek (45 min) - 25 euro
Proefles 13-20 jr (junior)bij Annemiek (45 min) - 20 euro
Proefles 13-20 jr (junior)bij Annemiek (30 min) - 15 euro
Proefles 6-12 jr   (kids)  bij  Donna      (30 min) - 15 euro

Je kunt natuurlijk ook altijd eerst even appen/bellen (06-15571951) of mailen (info@zangstudiotwente.nl) met Jannemiek. 

Wil je weten welke tarieven we na de proefles hanteren, kijk dan hier