Proefles inplannen

Er kunnen weer proeflessen gepland worden, omdat er uitbreiding is bij Zangstudio Twente.

Annemiek Leemans draait de JUNIOR (13-20 jr) afdeling. Zij is vierde jaars student ZANG aan het ArtEZ conservatorium. Ik heb haar zelf de methodieklessen gegeven afgelopen jaren en Annemiek was echt een uitblinker in de lessen, een fijn mens en cum laude geslaagd voor haar methodiekexamen. Dus ik ben heel erg blij dat zij Zangstudio Twente komt versterken.

Katiuscia van de KIDS afdeling heeft een time-out tot de zomervakantie ivm drukke werkzaamheden als theatermaker. Gelukkig heb ik Donna Kamphuis kunnen vinden om haar lessen over te nemen en ook om de KIDS afdeling te komen versterken.

Donna is derde jaars student ODM (Opleiding Docent Muziek). Ook Donna mag ik lesgeven op het ArtEZ conservatorium. Dit keer de individuele zanglessen. En wat is nu mooier dan aan het vuur te zitten en je collega’s zelf uit te kunnen zoeken. Donna is ook een echte uitblinker. Ze zingt als een tierelier, is retefanatiek en een heel fijn mens in de omgang. Daarbij heeft ze al bewezen dat ze het docentschap in de vingers heeft en last but least.. echt goed met kinderen kan omgaan. Dus Donna is ook een hele fijne aanwinst voor de KIDS afdeling.

Via onderstaande knop kun je nu zelf online je proefles inplannen bij Jannemiek, Annemiek (Junior) of Donna (Kids).
De beschikbare lestijden verschijnen vanzelf!

Boek nu

Soorten proeflessen:

Proefles 21 jr en ouder bij Jannemiek of Annemiek (45 min)
Proefles 13-20 jr (junior)bij Annemiek (45 min)
Proefles 13-20 jr (junior)bij Annemiek (30 min)
Proefles 6-12 jr   (kids)  bij  Donna      (30 min)

Je kunt natuurlijk ook altijd eerst even bellen (06-15571951) of mailen (info@zangstudiotwente.nl) met Jannemiek.