Proefles inplannen (vanaf 6 jr)

We zijn fiks aan het uitbreiden bij Zangstudio Twente. Wil jij ook graag jouw zang/songwriting/gitaarspel ontwikkelen? Plan dan een proefles.  Dit kan online (via de rode knop). Bellen, mailen of whatsappen kan natuurlijk ook! (06-15571951 /  info@zangstudiotwente.nl)

Boek nu

Ik, Jannemiek Musters ben eigenaar van Zangstudio Twente en geef ook les op het ArtEZ conservatorium. Met ruim 23 jaar leservaring, is het nog steeds mijn passie om iemand verder te helpen met zingen, op wat voor manier dan ook. Op alle niveaus wordt er les gegeven binnen Zangstudio Twente, door alle docenten.  Kwaliteit en integriteit staan voorop! Annemiek en Didier geven ook in het Engels les. 

Annemiek Leemans draait de JUNIOR (13-20 jr) afdeling en geeft ook les in de afdeling ADULTS. Zij is in 2019 CUM LAUDE afgestudeerd aan de POPACADEMIE van het ArtEZ conservatorium. Ik heb haar zelf de methodieklessen gegeven afgelopen jaren en Annemiek was echt een uitblinker in de lessen, een fijn mens en tevens CUM LAUDE geslaagd voor haar methodiekexamen. Dus ik ben heel erg blij dat zij Zangstudio Twente komt versterken. 27 juni 2019 is zij met een 9 afgestudeerd met een spetterend eindconcert in de Kapel van Hof88 te Almelo

Donna is vierde jaars student ODM (Opleiding Docent Muziek) en runt de KIDS afdeling. Ook Donna mocht ik lesgeven op het ArtEZ conservatorium. Dit keer de individuele zanglessen. En wat is nu mooier dan aan het vuur te zitten en je collega’s zelf uit te kunnen zoeken. Donna is ook een echte uitblinker. Ze zingt als een tierelier, is retefanatiek en een heel fijn mens in de omgang.
Donna heeft op 18 juni 2019 haar Zangtentamen met een 8,5 afgerond. Daarbij heeft ze al bewezen dat ze het docentschap in de vingers heeft en last but least.. echt goed met kinderen kan omgaan. Dus we zijn heel blij met Donna in de KIDS afdeling (6-12 jr).

Didier Leclaire is de nieuwste aanwinst binnen Zangstudio Twente. Hij is in 2020 afgestudeerd als Singer-Songwriter en geeft de SONGWRITING lessen (vanaf 8 jr) en tevens kun je bij Didier terecht voor GITAAR en UKELELE-LESSEN (vanaf 6 jr) (voor het begeleiden van songs). Hij was al vaker op mijn pad gekomen op het conservatorium als student Singersongwriting en viel op door zijn enthousiasme en vriendelijkheid. Didier is een echte duizendpoot. Weet heel veel van songwriting, gitaar spelen en muziektheorie en is daarbij een docent in hart en nieren.  

Via onderstaande knop kun je nu zelf online je proefles inplannen bij Jannemiek (Adults en Junior),
Annemiek (Junior en Adults) of
Donna (Kids)
Didier (Songwriting en/of gitaar)
De beschikbare lestijden verschijnen vanzelf!

Boek nu

Soorten proeflessen:

Proefles 21 jr en ouder (45 min) - 25 euro
Proefles 13-20 jr (45 min) - 20 euro
Proefles 13-20 jr (30 min) - 15 euro
Proefles 6-12 jr   (30 min) - 15 euro

Je kunt natuurlijk ook altijd eerst even appen/bellen (06-15571951) of mailen (info@zangstudiotwente.nl) met Jannemiek voor meer informatie. 

Wil je weten welke tarieven we na de proefles hanteren, kijk dan hier