Proefles inplannen!

Wil jij meer uit je stem halen? Dat kan bij Zangstudio Twente. Met een enthousiast docententeam geven we les in het Robsonpand in Enschede (gratis parkeergelegenheid).  Een goede zangtechniek staat bij ons voorop. We werken vanuit de EVT (Estill Voice Training) en de UVS (Universal Voice System). Twee hele heldere zangmethoden, die elkaar heel goed aanvullen. In een veilige sfeer, gaan we lekker aan de slag met jouw leerdoelen. Zangles voor alle leeftijden vanaf 6 jaar. 

Wil jij eerst een professioneel beeld hebben over jouw zang, stuur dan GRATIS een geluidsopname naar Jannemiek (06-15571951) per Whatsapp. Je krijgt dan een analyse over jouw zang en advies over wat je zou kunnen leren. 

Ga hier naar de verschillende afdelingen voor de individuele of duo zanglessen:

INDIVIDUELE ZANGLES

kids 

jeugd

volwassenen


Tevens bieden we onze leerlingen graag een mooi podium en podiumprojecten: 

  • BANDPROJECT 2023
  • OPEN PODIA (meerdere keren per jaar in Het Vestzaktheater of Theater Mystiek te Enschede)
  • VAN BADKAMER NAAR BUHNE (dit nieuwe project vindt plaats in mei en juni 2023)
    Een traject om zonder angst het podium op te gaan in een intieme theaterzetting. 
    Wil je hierover meer info, klik dan op de link.
  • PODIUMLESSEN in onze eigen studio in het Robson, omgebouwd tot MINITHEATER

Wil jij je zangskills graag ontwikkelen? Plan dan een proefles.  Dit kan via de rode “BOEK NU” button. Whatsappen, bellen of mailen kan natuurlijk ook! (06-15571951 /  info@zangstudiotwente.nl)

Boek hier je proefles!

Jannemiek Musters is mijn naam en ik ben eigenaar en oprichter van Zangstudio Twente. Vanaf 2017, geef ik ook les op het ArtEZ conservatorium als zangdocent. Met ruim 25 jaar leservaring, is het nog steeds mijn passie om iemand verder te helpen met zingen, op wat voor manier dan ook. Mijn uitdaging in het lesgeven zit in het zo aanbieden van de lesstof, dat een leerling zo prettig en snel mogelijk verder kan groeien. De ene leerling in kleine stapjes, de andere met sprongen. Na jaren ervaring, durf ik vol overtuiging te zeggen, dat me dat heel erg goed afgaat. Het maakt mij niet uit op welk niveau je binnenkomt, het interesseert me veel meer hoe je straks mijn leskamer weer verlaat.  Ik vind het mooi om ook jonge docenten een kans te geven en te coachen bij het geven van zangles. Daarom werken er 4 extra docenten mee in Zangstudio Twente. Ik ben trots op ons mooie docententeam.  

Janina Niehaus is 4e jaars Popacademie Student aan het ArtEZ conservatorium, draait de JUNIOR (13-20 jr) afdeling, en geeft ook les in de ADULT (21-100 jr) afdeling. Janina komt van oorsprong uit Duitsland, spreekt vloeiend Nederlands en ook Engels draait ze haar hand niet voor om. Ze is haar loopbaan begonnen met een opleiding in de journalistiek. Toch volgt ze nu echt haar hart en is ze een studie als zangeres begonnen. Het doceren zit Janina in het bloed. Met een enthousiaste en relaxte uitstraling geeft ze haar leerlingen wat ze nodig hebben. We zijn blij dat Janina zich heeft aangesloten bij Zangstudio Twente. Dus ook Duitse en Engelse leerlingen zijn welkom bij Janina op maandagavond, dinsdagavond of donderdagmiddag/avond. 

Shanelle de Lannoy is 4e jaar Popacademie Student aan het ArtEZ conservatorium en geeft voornamelijk les in de KIDS afdeling (6-12 jr), maar geeft ook les in de JUNIOR afdeling.  Shanelle is een echt podiumbeest. Als kind deed ze al mee met The Voice Kids en in 2020 had ze een plek in The Voice of Holland. Shanelle wil haar ervaring en kunde graag delen met anderen en is daardoor een echte docent. Ze vindt het heerlijk om met kinderen te werken. Ook de Juniors en Adults horen bij de doelgroep van Shanelle. Een all-round docent dus! De energie straalt van Shanelle af, dus we zijn heel blij met Shanelle bij Zangstudio Twente. Shanelle geeft les op vrijdagmiddag.

Romee Niemeijer is 3e jaars Docent Muziek Student aan het ArtEZ conservatorium en geeft op zaterdagochtend les in de KIDS afdeling (6-12 jr). Romee richt zich op het muziekonderwijs in haar opleiding. Kinderen in de leeftijd van de basisschool is echt haar doelgroep. Romee is zelf leerling geweest bij Zangstudio Twente en daarom is het extra leuk, dat ze nu zelf les geeft in onze zangschool. Romee is rustig en super enthousiast en heeft de didactische kneepjes van het zangdocent zijn, haarfijn in de smiezen. 


Via onderstaande knop kun je nu zelf online je proefles inplannen bij

Jannnemiek (Adults en Junior),
Janina (Junior en Adults),
Shannele (Kids en Junior),
Romee (Kids), 


De beschikbare lestijden verschijnen vanzelf!

Plan hier je proefles

Soorten proeflessen:

Proefles 21 jr en ouder (45 min) - 25 euro
Proefles 13-20 jr (45 min) - 20 euro
Proefles 13-20 jr (30 min) - 15 euro
Proefles 6-12 jr   (30 min) - 15 euro

Je kunt natuurlijk ook altijd eerst even appen/bellen (06-15571951) of mailen (info@zangstudiotwente.nl) met Jannemiek voor meer informatie. 

Wil je weten welke tarieven we na de proefles hanteren, kijk dan hier
Wij werken met een flexibel strippenkaartsysteem.