Proefles inplannen coronaproof!

Wil jij lekker zingen? Dat kan bij Zangstudio Twente. We hebben een fijne plek in het Robson, met plexiglas en een openslaand raam, zodat we goed kunnen ventileren en Coronaproof kunnen zingen. Bij uitstek een tijd om te werken aan je zangtechniekskills of andere zangzaken…Tevens kun je nu ook Pianoles of Gitaarles volgen bij onze duizendpoot Didier Leclaire.

We zijn fiks aan het uitbreiden bij Zangstudio Twente. Ons aanbod:

Wil je je hier graag in ontwikkelen? Plan dan een proefles.  Dit kan via de rode “BOEK NU” button. Whatsappen, bellen of mailen kan natuurlijk ook! (06-15571951 /  info@zangstudiotwente.nl)

Boek hier je proefles!

Jannemiek Musters is mijn naam en ik ben eigenaar van Zangstudio Twente. Ik geef ook les op het ArtEZ conservatorium. Met ruim 24 jaar leservaring, is het nog steeds mijn passie om iemand verder te helpen met zingen, op wat voor manier dan ook. Op alle niveaus wordt er les gegeven binnen Zangstudio Twente, door alle docenten.  Kwaliteit en integriteit staan voorop! Annemiek en Didier geven ook in het Engels les

Annemiek Leemans draait de JUNIOR (13-20 jr) afdeling en geeft ook les in de afdeling ADULTS. Zij is in 2019 CUM LAUDE afgestudeerd aan de POPACADEMIE van het ArtEZ conservatorium. Ik heb haar zelf de methodieklessen gegeven afgelopen jaren en Annemiek was echt een uitblinker in de lessen, een fijn mens en tevens CUM LAUDE geslaagd voor haar methodiekexamen. Dus ik ben heel erg blij dat zij Zangstudio Twente is komen versterken. 27 juni 2019 is zij met een 9 afgestudeerd met een spetterend eindconcert in de Kapel van Hof88 te Almelo

Lianne Brilman is in juli 2020 afgestudeerd als Docent Muziek en runt de KIDS afdeling. Ook Lianne mocht ik lesgeven op het ArtEZ conservatorium. Dit keer de individuele zanglessen. Wat is nu mooier dan aan het vuur te zitten en je collega’s zelf uit te kunnen zoeken. Lianne heeft als hoofdinstrument ZANG gedaan en is ook een echte uitblinker. Ze zingt als een tierelier en is een heel fijn mens in de omgang.
Daarbij heeft ze al bewezen dat ze het docentschap in de vingers heeft en last but not least.. echt goed met kinderen kan omgaan. Dus we zijn heel blij met Lianne in de KIDS afdeling (6-12 jr).

Didier Leclaire is een hele veelzijdige aanwinst binnen Zangstudio Twente. Hij is in 2020 afgestudeerd als Singer-Songwriter en geeft de SONGWRITING lessen (vanaf 8 jr). Tevens kun je bij Didier terecht voor GITAAR-, UKELELE- en PIANOLESSEN (vanaf 6 jr) (voor het begeleiden van songs). Hij was al vaker op mijn pad gekomen op het conservatorium als student Singersongwriting en viel op door zijn enthousiasme en vriendelijkheid. Didier is een echte duizendpoot. Weet heel veel van songwriting, gitaar spelen en muziektheorie en is daarbij een docent in hart en nieren.  

Via onderstaande knop kun je nu zelf online je proefles inplannen bij Jannemiek (Adults en Junior),
Annemiek (Junior en Adults) of
Lianne (Kids)
Didier (Songwriting en/of gitaar)
De beschikbare lestijden verschijnen vanzelf!

Plan hier je proefles

Soorten proeflessen:

Proefles 21 jr en ouder (45 min) - 25 euro
Proefles 13-20 jr (45 min) - 20 euro
Proefles 13-20 jr (30 min) - 15 euro
Proefles 6-12 jr   (30 min) - 15 euro

Je kunt natuurlijk ook altijd eerst even appen/bellen (06-15571951) of mailen (info@zangstudiotwente.nl) met Jannemiek voor meer informatie. 

Wil je weten welke tarieven we na de proefles hanteren, kijk dan hier