GRATIS PROEFLES KIDS (6-12 jaar)
(Individueel en Groeps)

GOED BEVESTIGD? Dan heb je een bevestiging gekregen in je mailbox. 


W
e werken na de proefles met een flexibel strippenkaartsysteem.

 KLIK HIER VOOR DE TARIEVEN NA DE PROEFLES

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Zangstudio Twente

 

Wil je liever eerst contact per mail, telefoon of app?
Bel of app dan met Jannemiek 06-15571951
Of stuur een e-mail naar Jannemiek

Zingen maakt blij en gelukkig, dus dit gevoel willen wij graag delen. Wat ons betreft kun je niet vroeg genoeg beginnen met zingen. De zanglessen voor kinderen van deze jonge leeftijd zijn gericht op durven, doen en op een speelse manier de stem ontdekken.

Je mag jezelf laten horen en ervaren dat jouw stem er mag zijn. Dat zorgt voor zelfvertrouwen en trots. Ook zetten we in op het aanleren van een goede techniek. Jong geleerd, oud gedaan. Plezier en groeien in zelfvertrouwen, staat voorop in de kidsdeling.

Er zijn 3 enthousiaste zangdocenten (ShanelleRomee en Kira) aan het werk in de kidsafdeling. Alle drie hebben ze de passie om met kinderen te werken.

Op zaterdagochtend bieden we een groepsles aan voor KIDS (8-10 jaar). Voor meer informatie klik hieronder op de groene button.

DOCENTEN

Shanelle de Lannoy

Vrijdagmiddag

Romee Niemeijer

Zaterdagochtend

Kira ten Bulte

Woensdagmiddag

We organiseren regelmatig Podiumlessen, waarbij ouders, opa en oma’s, buren, vrienden in een veilige zetting kunnen komen kijken in de leskamer in het Robson. De leskamer veranderen we dan in een sfeervol Minitheater. Zo wennen de kids op een hele relaxte manier om voor publiek te zingen. Dit is uiteraard geen verplichting en doen we alleen als de leerling dat zelf graag wil.

LESTIJDEN KIDS

*woensdagmiddag (Kira)
*vrijdagmiddag (Shanelle)
* zaterdagochtend (Romee)

WhatsApp chat