ROMEE NIEMEIJER

Romee Niemeijer is zelf begonnen met zingen bij Zangstudio Twente. Romee is super muzikaal en sprong er op jonge leeftijd al uit.
Romee is Docent Muziek gaan studeren bij ArtEZ Enschede.  Zij is op het moment 4e jaars student en heeft als hoofdinstrument ZANG gekozen.
Op de opleiding Docent Muziek ligt de focus op lesgeven. Een goede didactiek is belangrijk. Romee heeft echt een voorkeur voor de basisschoolkinderen. Daarom zjin we bij Zangstudio Twente super blij, dat deze rasdocente nu op woensdagmiddag en zaterdagochtend in de kidsafdeling les geeft.

Romee geeft vanaf 04 november ook een Groeples: “MUZIEK MET ROMEE”, eens in de twee weken op zaterdagochtend.  Voor meer info, klik op de groene balk hieronder. 

Shanelle de Lannoy

LESTIJDEN ROMEE

*zaterdagochtend

Romee weet perfect aan te sluiten bij de muzikale interesse van onze dochter Vera. Door leuke oefeningen en praktische tips helpt ze om technisch te verbeteren. Zingen bij Romee is voor haar echt een feestje.

Sanne van Megen en dochter Vera

Enschede

Mijn dochter Kiki (9 jaar) gaat met veel plezier naar de zangles op zaterdagochtend. Ze krijgt les van Romee, een enthousiaste en vriendelijke meid. Mijn dochter voelt zich er op haar gemak.

Maureen ter Heegde en dochter Kiki

Enschede

 (PROEF)LES BOEKEN BIJ ROMEE

CONTACT

  Naam van leerling

  Geboortedatum van leerling

  Naam van ouder/verzorger

  Email van ouder/verzorger

  Telefoonnummer van ouder/verzorger

  Uw bericht

  Voor verzenden, klik op onderstaande knop

  WhatsApp chat