SHANELLE DE LANNOY

Shanelle de Lannoy is in juni 2023, met een 9, afgestudeerd aan de Popacademie van het ArtEZ conservatorium in Enschede voor het hoofdvak Zang. Haar passie voor zingen is al vroeg begonnen. Sinds haar vierde was ze hele dagen aan het zingen. Samen met haar ouders maakte ze veel muziek. Naast zingen is haar grootste passie piano spelen. Ook dansen ligt Shanelle erg. Ze heeft als kind altijd in selectiegroepen gedanst.

In 2015 heeft Shanelle op 12/13 jarige leeftijd deelgenomen aan het t.v. programma The Voice Kids. In dit populaire RTL 4 programma heeft ze het tot en met The Battles weten te schoppen. Met het nummer “Domino” van Jessie J. is ze door The Blind Auditions gekomen en is ze het avontuur aangegaan met Angela Groothuizen als haar coach.

Shanelle is na The Voice Kids erg veel gaan optreden als (backing)vocalist bij diverse evenementen. Daarbij is Shanelle een echte studiovocalist en zingt veel opdrachten in voor anderen.

Sinds september 2021 heeft Shanelle zich aangesloten als zangdocent bij Zangstudio Twente. Ze geeft voornamelijk de kids les, maar ook de juniors en adults krijgen les van Shanelle. Door haar muzikaltiteit, spontaniteit en optimisme, zijn we erg blij dat Shanelle les geeft in onze lespraktijk en heeft ze de leerlingen veel te bieden. Specialiteit van Shanelle is het zingen van adlibs (dat zijn die snelle loopjes, die je veel hoort in Popmuziek).

Shanelle de Lannoy

Volg Shanelle op Social Media

 

LESTIJDEN SHANELLE

*vrijdagmiddag

(PROEF)LES BOEKEN BIJ SHANELLE

CONTACT

  Naam van leerling

  Geboortedatum van leerling

  Naam van ouder/verzorger

  Email van ouder/verzorger

  Telefoonnummer van ouder/verzorger

  Uw bericht

  Voor verzenden, klik op onderstaande knop

  WhatsApp chat