Leer songs schrijven en/of begeleiden bij Zangstudio Twente met Didier Leclaire!

Foto: Evert Stroet

Didier Leclaire is een duizendpoot. Zijn grootste passie is het schrijven van eigen muziek. Daarbij zingt hij en speelt hij gitaar, piano, ukulele, banjo, basgitaar en percussie. Hij is na een studie gitaar op het MBO Artiest Popmuziek, nu afgestudeerd als Singersongwriter op het ArtEZ conservatorium.

Als docent bij ArtEZ heb ik in mei 2020 zijn tentamen Methodiek Songwriting afgenomen. Ik was op zoek naar een goede docent Songwriting en was meteen verkocht na dit tentamen. Daarom ben ik heel blij dat Didier de Songwriting-, gitaar/ukelele- en toetsenlessen binnen Zangstudio Twente wil geven. Didier weet wat hij wil en heeft heel veel kennis opgedaan in zijn loopbaan als muzikant.

Songwriting kun je leren. Met de juiste tools kom je een heel eind. Didier weet deze tools als een fijn mens, met veel enthousiasme, humor en methodische vaardigheid over te brengen. Het docent zijn, voelt voor Didier als een passie. Daarom gaat hij ook nog de opleiding Docent Muziek volgen, omdat Didier het belangrijk vindt om zich te blijven ontwikkelen. Hij past helemaal bij Zangstudio Twente. Didier gaat ook gitaarlessen geven voor degene die het tof vindt om zijn eigen songs of die van anderen te leren begeleiden. Hierbij gaat het om het spelen van akkoorden en de daarbij behorende slag en tokkeltechnieken.
Ook de toetsenlessen (pianolessen) gaat Didier geven. Ook hierbij gaat het om het spelen van akkoorden en alles wat daarbij komt kijken om een song te begeleiden op toetsen.

Foto: Evert Stroet

 

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat we gaan doen in Zangstudio Twente Songwriting, like dan de Facebook Pagina https://www.facebook.com/zangstudiotwentesongwriting

Foto: Doraly Vermeulen

Reserveer nu een proefles Songwriting of Gitaar

Als de proefles je is bevallen, kun je verder lessen door een strippenkaart te kopen. Kijk voor de tarieven op https://www.zangstudiotwente.nl/tarieven-info-2021

De algemene voorwaarden voor de lessen van Didier kun je hier vinden.

De belangrijkste info op een rij:

 1. Een proefles duurt 30 of 45 min en kost:
  25 euro 45 min (21+)
  20 euro 45 min (13- 21jr)
  20 euro 30 min (21+)
  15 euro 30 min (13-21 jr)
  15 euro 30 min (8-12 jr)
 2. Daarna koop je een strippenkaart van 4, 8 of 12 lessen (45 min)
  of 10 lessen (30 min). Voor KIDS zijn er kaarten van 5 en 10 lessen.
  Zie tarieven en info voor de tarieven van de strippenkaarten.
 3. De lessen duren 30 of 45 minuten.
 4. De lessen Songwriting zijn vanaf 8 jaar.
 5. De gitaar-, ukelele- en toetsenlessen zijn vanaf 6 jaar.
 6. Je kunt de les 24 uur van te voren af zeggen. Ben je later met afmelden, dan wordt de les afgeschreven. Nu in de Coronacrisis kun je op de lesdag je les annuleren als je ziekteverschijnselen van het Coronavirus hebt.
 7. De strippenkaart is een jaar geldig.
 8. De lessen worden gegeven in Enschede:
  Het Robson, Blekerstraat 165.
 9. Je kunt gratis parkeren en het Robson is ook goed te bereiken met het OV.
Strippenkaart bestellen