Wil jij veel meer uit je stem halen,
dan is deze workshop voor jou!

WORKSHOP UNIVERSAL VOICE 

Op 22 juni (van 10:00 uur tot 13:00 uur) gaat mijn fijne en kundige collega bij het ArtEZ conservatorium Enschede, Jesse Oosterwechel, een super leerzame workshop geven in De Reggehof te Goor. Deze Introductieworkshop Universal Voice is voor iedereen, vanaf 15 jaar, beginner en vergevorderd, die wil weten wat je met je stem kunt doen. Daardoor heb je inspiratie voor de komende jaren. Ook voor zangdocenten, logopedisten en stemacteurs is dit een hele interessante workshop. 

Op een praktische manier, met veel oefeningen, laat Jesse je kennis maken met het “Universal Voice System“. Aan de hand van
8 klankkenmerken, 4 stemkarakters en 4 pijlers leer je, in deze ochtend, hoe je de verschillende mogelijkheden van je stem kunt “aanzetten”.

JESSE OOSTERWECHEL is UVS MASTER TEACHER en EVT MASTER TRAINER.

8 KLANKKENMERKEN

1. Trillingen
2. Toonhoogte
3. Geaspireerdheid
4. Luidheid
 5. Gedruktheid
 6. Vibrato
7. Klankkleur
8. Nasaliteit

4 STEMKARAKTERS

1. Speech
2. Belting
3. Whisper
4. Classical

4 PIJLERS

1. Houding
2. Adem
3. Stemplooien
4. Klankruimte

Het betaalbewijs is voldoende om toegang te krijgen tot de workshop.
Door je aan te melden, ga je akkoord met een gratis annulering tot en met 1 juni.
Daarna is je aanmelding definitief en vervalt het recht op terugbetaling.

De zangtechniek heeft vanaf ongeveer 1980 een gigantische ontwikkeling doorgemaakt. Jo Estill is in Amerika begonnen met het filmen van de stemplooien, en het wetenschappelijk onderbouwen van alles wat er in het strottenhoofd en daarboven gebeurd. Hieruit is de “Estill Voice Training” ontstaan. Alberto ter Doest en Marja Reinders hebben de EVT in Nederland gebracht. Hieruit is een heel mooi nieuw systeem ontstaan: Het Universal Voice Systeem. 

Wat maakt de Universal Voice nu zo bijzonder? Dit systeem is voor iedereen toegankelijk en makkelijk te snappen. Alle lastige termen zijn vervangen door “Jip en Janneke taal” en door het gebruik van de 8 klankkenmerken, leer je goed te horen, welke klank toegevoegd of juist weggelaten moet worden, om een bepaalde sound te maken. De Universal Voice doet zijn naam ook eer aan, want het systeem is voor iedere manier van zingen en spreken te gebruiken. 

Onze docenten bij Zangstudio Twente maken allemaal gebruik van het Universal Voice Systeem. Zelf heb ik (Jannemiek Musters), door dit soort cursussen altijd heel veel geleerd. Juist doordat je alles achter elkaar te horen krijgt, snap je veel beter, hoe alles in elkaar zit. Het geeft een mooie nieuwe impuls aan je zangskills. 

Omdat Jesse de opleiding heeft afgerond bij de UVS, mag zij een gecertificeerde cursus geven, met het materiaal van het Universal Voice Systeem, dus ik ben heel blij dat ze dat voor Zangstudio Twente wil doen. Er zijn 90 plaatsen beschikbaar in de Reggehof. Normaal kost deze workshop 75 euro, maar nu kun je voor 49 euro deze fantastische workshop volgen bij Zangstudio Twente. Wees er snel bij, want VOL is VOL.  

Hoe lang duurt het nog?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

INTRODUCTIE WORKSHOP UNIVERSAL VOICE

 

Tijd | Zaterdag 22 juni van 10:00 – 13:00

Locatie | De Reggehof , Goor

“Over Jesse”

“Energie en inspiratie”

Jesse haar zangles en gitaarles geven mij een energie en inspiratie wat ik geweldig mooi vind! Om op deze manier met haar bezig te zijn met muziek geeft een gaaf gevoel. Je bent steengoed in je vak!

Agnes, 41 jaar

Eelde

“Erg veel geleerd”

Vanaf de eerste les was het meteen al gezellig met Jesse. Het is altijd een goede sfeer en heb al erg veel geleerd in de 3 jaar dat ik met haar samenwerk!

Femke, 18 jaar

Sneek

“Top zangcoach!”

Erg geduldig en vriendelijk. Weet je ook uit je comfortzone te halen om zo door te kunnen groeien.

Sylvan, 31 jaar

Leeuwarden

“Heeft me echt geholpen!”

Les van Jesse is altijd een feestje, haar vrolijkheid en enthousiasme zijn aanstekelijk en ze laat je enorm op je gemak voelen! Haar kennis en kunde hebben me echt geholpen om beter te gaan zingen.

Noor, 30 jaar

Groningen

“Veel gestelde vragen”

Kan ik mijn geld terugkrijgen, als ik onverwachts niet kan op 22 juni!

Tot 1 juni, kun je je geld terugkrijgen bij annuleren. Vanaf 2 juni is restitutie van het deelnamegeld niet meer mogelijk, mits je zelf iemand anders kunt vinden, die de workshop wil volgen.

Wat is het adres van De Reggehof te Goor?

De Höfte 5, 7471 DK Goor

Wordt er koffie en thee geschonken in de Reggehof?

Ja, er wordt thee en koffie geschonken in de Reggehof. Kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. 

Vanaf hoe laat kan ik terecht in De Reggehof?

Inloop is vanaf 9:30 uur. 

Verkopen jullie ook het boek van de Universal Voice?

Nee, het boek van de Universal Voice, de Universal Guide, kun je kopen op de site van Universal Voice: www.universalvoice.nl.
Na de cursus krijg je van Jesse een kortingscode om het boek te kopen. 

© Zangstudio Twente
WhatsApp chat