Zangles Enschede

Ben je op zoek naar Zangles in Enschede? Dat kan bij Zangstudio Twente. Wil je graag een zangdocent in Enschede, met veel ervaring en zangtechnische kennis, dan nodig ik je uit verder te lezen. Tevens is er veel meer aanbod dan alleen de privé zangles.  Zie projecten en workshops.

Over Jannemiekklik hier

Jannemiek Musters

Naast jarenlang plezier en ervaring als zangeres, dirigente en docente, blijft mijn grootste passie het verbeteren van iemands zangkunst, van elk niveau (badkamer /prof / talentenjacht / voorbereiding beroepsopleiding / band / koor).
Wil je weten waar ik voor ga en sta, klik dan hier!

1 proefles voor € 25,=€ 20,= tot 21 jaar

Podiumangst overwinnen

Ik zoek steeds naar nieuwe manieren om jouw zangplezier en kennis te vergroten. Droom je er van om ook eens dat podium op te willen, maar is de drempel te groot, kijk dan eens bij Poptools SOLO.  Door het meedoen aan een dergelijke project, is het menig zanger(es) gelukt om deze podiumangst te overwinnen. Het Bandproject van Zangstudio Twente gaat ook in het begin van 2018 weer van start. De deelnemers van 2017 doen allemaal weer mee, dus aanmelden voor dit project is niet mogelijk. Wel komt er in de zomer een tweede BANDPROJECT. Als je meer over dit project wilt weten, stuur dan even een maitlje naar info@zangstudiotwente.nl

Open Podium

Met regelmaat organiseer ik een Open Podium voor iedereen die mee wil doen. Ieder krijgt de kans om met een luisterend publiek zijn of haar song ten gehore te brengen. Op 3 februari 2018 is het mogelijk deel te nemen aan een Open Podium in Theater Concordia. Meer info hierover volgt. Heb je belangstelling, stuur dan even een mailtje naar info@zangstudiotwente.nl

 

Leerlingen aan het woordklik hier

Zangbibliotheek

Ik ben bezig met het opbouwen van een zangbibliotheek, gebaseerd op het Poptools Systeem (ik haal mijn inspiratie uit het Universal Voice System). Een uitgebreid online archief, met Videolessen, Audio-oefeningen, Afbeeldingen, Info & Tips.  Tevens kan ik in deze bibliotheek je persoonlijke logboek bijhouden en kan ik persoonlijke oefeningen toevoegen.

 

wat heeft Zangstudio Twente jou te bieden?klik hier

 

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten in mijn lespraktijk of op de mailinglist en je blij te maken met het ontwikkelen van je zangkwaliteiten en alles wat er verder komt kijken bij het zingen van pop, jazz, musical en/of koorrepertoire lichte muziek.

De individuele zanglessen worden gegeven in het centrum van Enschede. (Parkstraat 13).  Aanmelden vanaf 14 jaar.