ZANGLES in HAAKSBERGEN

 

Ben je op zoek naar zangles in de buurt van Haaksbergen (voor iedereen vanaf 6 jaar), dan helpen we je graag bij Zangstudio Twente.
Van beginner tot (ver)gevorderd. 

Met een fantastisch docententeam, geven we 6 dagen in de week les in het centrum van Enschede op een makkelijk te bereiken locatie
met gratis parkeergelegenheid. Kijk hieronder voor het volledige aanbod!

Wij geven onze leerlingen graag een hoogwaardig podium. Dit is ons visitekaartje. Hiervoor hebben wij een gevariëerd aanbod.

Bij Zangstudio Twente geven wij jou graag een PODIUM!  Het draait om jou!

Jij kiest zelf het podium dat op dit moment bij je past.

Een podium in je zangles
Podiumkidslessen
Project: Van Badkamer naar Bühne
Open Podium in Theater
Bandproject in Theater

Het is niet belangrijk met welk niveau je bij ons start.
Het is veel interessanter hoe je onze lespraktijk weer verlaat.

Ik, Jannemiek Musters, oprichter en eigenaar van Zangstudio Twente, geef nu ruim 25 jaar met veel passie en plezier zangles (ook bij het ArtEZ conservatorium) en organiseer graag Podiumprojecten. Deze kennis en ervaring deel ik graag binnen ons team.  Zo houden we elkaar scherp en kiezen we voor hoge kwaliteit muziekonderwijs, podiumkansen en voortdurende ontwikkeling.
Daar kun jij als leerling enorm van profiteren.

AANBOD ZANGLES

KIDS

Van 6-12  jaar

JUNIOR

Van 13-20 jaar

ADULTS

Vanaf 21 jaar

ZANGTECHNIEK

Wil jij alles weten over zangtechniek?

VAN BADKAMER NAAR BÜHNE

Als het straks weer kan, dan gaan we van start met een cool nieuw project! Van Badkamer naar Bühne is bedoeld voor iedereen die stiekem wel eens op een podium wil staan en hier ook serieus voor willen oefenen. Een kleinschalig project waarin je met individuele en groepslessen toe werkt naar een ECHTE performance in een theater, waarin alle aandacht is voor jouw optreden.  Heb je belangstelling voor dit project, stuur dan een mailtje via onderstaande knop. Hopelijk kunnen we snel beginnen.

DOCENTEN

Jannemiek Musters

Eigenaar Zangstudio Twente

Janina Niehaus

Docent Adults & Junior

Shanelle de Lannoy

Docent Kids, Junior & Adults

Romee Niemeijer

Docent Kids

Julia Bel

Docent Kids & Junior

ERVARINGEN

Al jaren met heel veel plezier zangles van Jannemiek Musters. Gekomen als een verlegen persoon die haar stem niet goed durfde te laten horen en gegroeid dankzij Jannemiek tot iemand die zelfs een podium op durft! Jannemiek is een geweldige vrouw/ zanglerares die werkelijk alles uit je kan halen. En dat doet ze met heel veel respect voor de persoon zelf. Ze laat je totaal in je eigenwaarde. Ik adviseer iedereen die wil gaan zingen om zangles bij Jannemiek te gaan nemen bij zangstudio Twente!! Echt doen !

Tjal Heeres, Haaksbergen

Geweldig motiverende docente, met veel kennis van zaken. Alles is mogelijk bij de lessen en samen wordt er goed gekeken hoe in (eventueel korte tijd) het hoogst mogelijke resultaat te halen is. Erg professioneel met toch een goede sfeer!

Saskia Gevers, Enschede

*****

Hatsjekidee…5 sterren voor jullie omdat jullie niet alleen geweldige zangdocenten zijn maar ook nog ‘s hele fijne collega’s om mee samen te werken!

Debby Mureau, Oldenzaal

Wat ben ik blij dat ik een (aantal jaar geleden alweer) de stap heb gezet om eens te gaan kijken of zangles iets voor me zou kunnen zijn.
Jannemiek is ontzettend deskundig en kan je iedere keer motiveren om het beste uit jezelf te halen.
Ze legt de zangtechnieken heel begrijpelijk uit zodat je het meteen in de les al toepast.
Wat een voldoening als je weer iets nieuws beheerst.

 

In kleine groepen met veel aandacht oefenen bij Atak zodat je bij een open podium van Zangstudio Twente kunt laten zien wat je kunt, en voor je eigen mensen op een mooi podium kunt optreden.
Wie wil dat nu stiekem niet..?
De lessen, Atak avonden, workshops, het geeft me voldoening, plezier en veel ontspanning.

Kim Noordkamp, Weerselo

Ik zing al jaren klassiek. Na al dat gekakel werd het tijd om ook mijn popkant te ontdekken. En Jannemiek heeft mij laten zien waar die zit! Ik leer elke keer weer nieuwe manieren om mijn stem te gebruiken. Nooit geweten dat er naast een kakelend kipje ook een stoere popzangeres in mijn strot zat. Het meest waardevol aan de lessen bij Jannemiek vind ik dat het veilig voelt. Daardoor durf ik over mijn grenzen heen te gaan en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met de stem.

Wencke van Winsen-Knipmeijer, Enschede

Er werd mij altijd verteld dat ik goed zing. Mijn stem klinkt immers mooi. Van verschillende zangdocenten kreeg ik enkel positief commentaar, waardoor ik het gevoel kreeg dat er voor mij niet veel meer te leren was. Dit veranderde na een proefles bij Zangstudio Twente. Het viel Jannemiek meteen op dat ik zangtechnisch niet goed zing. Als ik zo door zou gaan zouden zich de beruchte stembandknobbels kunnen gaan ontwikkelen. Jaren lang heeft geen enkele zangdocent dit opgemerkt. Ik heb nog maar een paar lessen bij Zangstudio Twente gehad, maar ik heb nog nooit in korte tijd zo veel geleerd. Heerlijk!

Minke Brinkman, Enschede

Rondleiding door het Robson door Jannemiek 

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw email(verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Klik op onderstaande knop voor verzenden

  Proefles inplannen

  WhatsApp chat