Zangles in Enschede

Zangstudio Twente begint langzaam aan weer uit de vakantiemodus te kruipen. Na een heerlijke rustperiode heb ik veel zin in het nieuwe seizoen.  Er zijn mooie ideeën voor allerlei activiteiten.  Hierover kun je later meer vinden op de website en natuurlijk op Facebook.

Ik werk met voornamelijk de EVT techniek aangevuld met CVT technieken. Dit zijn de belangrijkste zangtechnieken op dit moment in de lichte muziek zangwereld.

Regelmatig organiseert Zangstudio Twente een mogelijkheid om op te treden.  De ATAKsessies worden ook dit jaar weer opgestart.  Kortom, wil je graag zangles in een Zangstudio waar van alles gebeurt, en waar we er alles aan doen om jou vooruit te helpen met je zangkwaliteiten, dan nodig ik je graag uit voor een proefles.

Twijfel je of je genoeg aanleg hebt, om te leren zingen? Als je durft, stuur dan gewoon een opname op van jezelf (kan gewoon met je smartphone), waarop je meezingt met een karaokeversie van You Tube. Heel veel songs zijn te vinden op het net in een karaokeversie. Zo kunnen we je gratis feedback geven en een inschatting maken van hoeveel werk er aan de winkel is….of niet 😉

Heb je al les in Zangstudio Twente, dan kun je binnenkort een mailtje verwachten om een les af te spreken. 25 augustus ga ik weer beginnen.

Groetjes, Jannemiek

 

 

https://www.facebook.com/jannemiek.musters