ZANGLES in HAAKSBERGEN

Omdat wij Haaksbergen een warm hart toedragen, beginnen we per 16 mei Zangles in Haaksbergen. We hebben in het prachtige gebouw  “De Richtershof”, Jhr. von Heijdenstaat 6 een mooie ruimte tot onze beschikking gekregen om op donderdag van 15:00 uur tot 22:00 uur zanglessen te gaan geven (6-100 jaar). Bij voldoende belangstelling komt daar de woensdag nog bij.
Deze locatie ligt vlakbij het busstation en er kan GRATIS geparkeerd worden voor de deur met de blauwe parkeerschijf. 

Rosanne Baars gaat zangles geven in Haaksbergen. Zij is derde jaars student aan de Popacademie van het ArtEZ conservatorium Enschede en is naast het zangeres zijn, een zangdocente in hart en nieren. In de stagelessen bij haar methodiekdocent bleek Rosanne een natuurlijk talent te hebben om zich moeiteloos aan alle doelgroepen aan te passen.  Wij zijn dan ook heel blij dat Rosanne de zanglessen voor alle doelgroepen in Haaksbergen wil gaan verzorgen.


W
e werken na de proefles met abonnementen of een flexibel strippenkaartsysteem.

 KLIK HIER VOOR DE TARIEVEN NA DE PROEFLES

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Zangstudio Twente

 

Zangles in Haaksbergen

Inmiddels ben ik (Jannemiek), Rosanne verder aan het coachen om nog wat puntjes op de i te zetten. Ik word heel erg blij om dit mooie ambacht door te geven aan jonge talentvolle zangdocenten. Vanaf 16 mei is Haaksbergen een fantastische zangdocent rijker. Voor pop/rock, jazz, musical en kleinkunst, kun je bij Rosanne terecht.  Wil jij ervaren, hoe Rosanne jou verder kan helpen met zingen, boek dan geheel vrijblijvend een gratis proefles in via onderstaande knop.

Het is niet belangrijk met welk niveau je bij ons start.
Het is veel interessanter hoe je onze lespraktijk weer verlaat.

Ik, Jannemiek Musters, oprichter en eigenaar van Zangstudio Twente, geef nu ruim 27 jaar met veel passie en plezier zangles (ook bij het ArtEZ conservatorium). Ik geef jonge talentvolle zangdocenten graag een kans om het prachtige vak van “Zangdocent” op hun eigen manier vorm te geven. Mijn eigen kennis en ervaring deel ik daarbij graag binnen ons team.  Ook leer ik graag van de jonge generatie. Zo houden we elkaar scherp en kiezen we voor hoge kwaliteit muziekonderwijs en voortdurende ontwikkeling. Daar kun jij als leerling enorm van profiteren.

(PROEF)LES BOEKEN IN HAAKSBERGEN

CONTACT

  Naam van leerling

  Geboortedatum van leerling

  Naam van ouder/verzorger

  Email van leerling/contactpersoon

  Telefoonnummer van leerling/contactpersoon

  Uw bericht

  Voor verzenden, klik op onderstaande knop

  © Zangstudio Twente
  WhatsApp chat