Nieuw! Zangles in Enschede voor de jeugd!

Vanaf 06 december 2018 gaat Annemiek Leemans meewerken in Zangstudio Twente. Zij neemt de leiding over de Junior afdeling. Hierin staat zangles voor de jeugd van 12/13 tot 20 jaar centraal. Ook zal Annemiek les gaan geven in de volwassen afdeling van Zangstudio Twente.

Afgelopen twee jaar gaf ik de Methodieklessen Zang bij de Popacademie van het ArtEZ conservatorium. Annemiek viel heel erg op als leergierige en positieve student met duidelijk hele goede docenteigenschappen en is dan ook Cum Laude geslaagd voor haar Methodiek examen. Vandaar dat ik heel blij ben dat Annemiek de Junior afdeling wil gaan runnen, omdat het fantastisch is dat we nu binnen Zangstudio Twente alle doelgroepen op een kwalitatief hoog niveau kunnen voorzien van zangles!

Annemiek volgt tot februari dit jaar een minor Logopedie in Nijmegen en studeert dit jaar af aan de Pop Academie voor het hoofdvak Zang. Met haar eigen band “Amyra” en coverband “Chicken Skin” treedt ze op.

Annemiek geeft les op:
dinsdagmiddag en avond
donderdagmiddag
zaterdag 

Voorlopig worden de lessen gegeven op het ArtEZ conservatorium. Vanaf maart/april worden de lessen gegeven in het Robsonpand aan de Blekerstraat, waar ook de lessen van de KIDS afdeling gegeven zullen worden.

Het eerste Soloproject JUNIOR gaat van start in maart. Dit project is inmiddels VOL. Lijkt jou dit project ook leuk om te doen, stuur dan even een mailtje, dan zet ik je op de wachtlijst. We willen uitgroeien tot een bruisende JUNIOR afdeling, waarin meer gave projecten zullen worden vormgegeven. Dus hou Facebook en Instagram in de gaten. #zangstudiotwentejunior @zangstudiotwentejunior

Annemiek zal ook les gaan geven aan volwassenen, omdat de wachtlijst steeds verder groeit en we natuurlijk graag willen dat iedereen zo snel mogelijk kan gaan lessen!

Je kunt meteen online een proefles inplannen via onderstaande button. Deze proefles kost:

20 euro (13-20) duur: 45 min
25 euro (21+)    duur: 45 min

Boek nu

Wil je liever eerst contact, vul dan onderstaand formulier in, stuur een mailtje naar info@zangstudiotwente.nl of bel met Jannemiek 06-15571951

Naam van leerling

Geboortedatum van leerling

Naam van ouder/verzorger

Email van ouder/verzorger

Telefoonnummer van ouder/verzorger

Uw bericht

Voor verzenden, klik op onderstaande knop