Nieuw! Zangles in Enschede voor de jeugd!

Vanaf 06 december gaat Annemiek Leemans meewerken in Zangstudio Twente. Zij neemt de leiding over de Junior afdeling; zangles voor de jeugd van 12/13 tot 20 jaar. Ook zal Annemiek les gaan geven in de volwassen afdeling van Zangstudio Twente.

Afgelopen twee jaar gaf ik de Methodieklessen Zang bij de Popacademie van het ArtEZ conservatorium. Annemiek viel heel erg op als leergierige en positieve student met duidelijk hele goede docenteigenschappen en is dan ook Cum Laude geslaagd voor haar Methodiek examen. Vandaar dat ik heel blij ben dat Annemiek de Junior afdeling wil gaan runnen. Het is fantastisch dat we nu binnen Zangstudio Twente alle doelgroepen op een kwalitatief hoog niveau kunnen bedienen van zangles!

Annemiek gaat beginnen met lesgeven op donderdagavond. Voorlopig worden de lessen gegeven op het ArtEZ conservatorium. Vanaf februari (dat is de verwachting) worden de lessen gegeven in het Robsonpand aan de Blekerstraat, waar ook de lessen van de KIDS afdeling gegeven zullen worden.

We starten op donderdagavond en kunnen vanaf februari uitgroeien tot een bruisende JUNIOR afdeling, waarin ook de nodige projecten zullen worden vormgegeven. Dus hou Facebook en Instagram in de gaten. #zangstudiotwentejunior

Annemiek zal ook les gaan geven aan volwassenen, omdat de wachtlijst steeds verder groeit en we natuurlijk graag willen dat iedereen zo snel mogelijk kan gaan lessen!

Je kunt meteen online een proefles inplannen via onderstaande button. Deze proefles kost 15 euro voor leerlingen tot en met 20 jaar en 25 euro voor leerlingen vanaf 21 jaar.

Boek nu

Wil je liever eerst contact, vul dan onderstaand formulier in, stuur een mailtje naar info@zangstudiotwente.nl of bel met Jannemiek 06-15571951

Naam van leerling

Geboortedatum van leerling

Naam van ouder/verzorger

Email van ouder/verzorger

Telefoonnummer van ouder/verzorger

Uw bericht

Voor verzenden, klik op onderstaande knop