Zangles in Enschede voor de jeugd!

Janina Niehaus is onze JUNIOR docent. Hierin staat zangles voor de jeugd van 13 tot 20 jaar centraal. Janina geeft ook les in de volwassen afdeling van Zangstudio Twente. 

 

 

 

Janina komt van oorsprong uit Duitsland en spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Dus kom jij uit Duitsland of spreek je alleen goed Engels, dan kan Janina je ook verder helpen met je zangontwikkeling. 

Janina studeerde eerder Journalistiek, werkte bij de radio in Duitsland en heeft nu de overstap gemaakt naar het ArtEZ conservatorium in Enschede, waar ze zang studeert aan de Popacademie. Janina sprong eruit in de methodiek les, door het stellen van kritische vragen en de grote belangstelling voor het "lesgeven". Vandaar dat we bij Zangstudio Twente heel blij zijn dat Janina zich heeft aangesloten bij ons en heel veel mensen kan helpen met het ontwikkelen van hun stem. 

Janina geeft les op: maandagavond, dinsdagavond, donderdagmiddag en donderdagavond.  De lessen worden gegeven in het Robsonpand aan de Blekerstraat 165, waar alle lessen van Zangstudio Twente worden gegeven. 

Ook Shanelle de Lannoy geeft les in de JUNIOR afdeling en tevens in de ADULT afdeling. 

Janina geeft ook les aan volwassenen, . We willen natuurlijk graag dat iedereen zo snel mogelijk kan gaan lessen en dat er veel lestijden zijn! Je kunt hieronder meteen online een proefles inplannen.

Deze proefles kost:
20 euro (13-20) duur: 45 min
15 euro (13-20) duur: 30 min
25 euro (21+)    duur: 45 min
 

 

Wil je liever eerst contact, vul dan onderstaand formulier in, stuur een mailtje naar info@zangstudiotwente.nl of bel / whatsapp met Jannemiek 06-15571951

  Naam van leerling

  Geboortedatum van leerling

  Naam van ouder/verzorger

  Email van ouder/verzorger

  Telefoonnummer van ouder/verzorger

  Uw bericht

  Voor verzenden, klik op onderstaande knop