Zangles in Enschede voor de jeugd!

Vanaf december 2018 werkt Annemiek Leemans mee in Zangstudio Twente. Zij heeft de leiding over de Junior afdeling. Hierin staat zangles voor de jeugd van 12/13 tot 20 jaar centraal. Ook geeft Annemiek les in de volwassen afdeling van Zangstudio Twente. In 2017 en 2018 gaf ik de Methodieklessen Zang bij de Popacademie van het ArtEZ conservatorium. Annemiek viel heel erg op als leergierige en positieve student met duidelijk hele goede docenteigenschappen en is dan ook Cum Laude geslaagd voor haar Methodiek examen. Vandaar dat ik heel blij ben dat Annemiek de Junior afdeling is gaan runnen, omdat het fantastisch is dat we nu binnen Zangstudio Twente alle doelgroepen op een kwalitatief hoog niveau kunnen voorzien van zangles! Annemiek volgde in 2019 een minor Logopedie in Nijmegen en studeerde in 2019 eveneens cum laude af aan de Pop Academie voor het hoofdvak Zang. Met haar eigen band “Amyra” en coverband “Chicken Skin” treedt ze regelmatig op.

Annemiek geeft les op: dinsdagmiddag en avond, woensdagmiddag (eens in de twee weken), donderdagmiddag en zaterdagochtend.  De lessen worden gegeven in het Robsonpand aan de Blekerstraat 165, waar alle lessen van Zangstudio Twente worden gegeven. 

PROJECTEN in de JUNIOR AFDELING:

Vocalgroup JUNIOR PLUS (Eindconcert 06 nov 2020)Je kunt nog meedoen KLIK HIER

 

Vocalgroup JUNIOR (Eindconcert 06 nov 2020)Je kunt nog meedoen KLIK HIER

 

 

Het tweede Soloproject JUNIOR gaat van start in mei 2020. Lijkt jou dit project ook leuk om te doen, stuur dan even een mailtje, dan zet ik je op de wachtlijst. We willen uitgroeien tot een bruisende JUNIOR afdeling, waarin meer gave projecten zullen worden vormgegeven. Dus hou Facebook en Instagram in de gaten. #zangstudiotwentejunior @zangstudiotwentejunior

Annemiek geeft ook les aan volwassenen, omdat de wachtlijst steeds verder groeit en we natuurlijk graag willen dat iedereen zo snel mogelijk kan gaan lessen! Je kunt meteen online een proefles inplannen via onderstaande button.

Deze proefles kost:
20 euro (13-20) duur: 45 min
15 euro (13-20) duur: 30 min
25 euro (21+)    duur: 45 min
 

 

Boek nu  

Wil je liever eerst contact, vul dan onderstaand formulier in, stuur een mailtje naar info@zangstudiotwente.nl of bel / whatsapp met Jannemiek 06-15571951

Naam van leerling

Geboortedatum van leerling

Naam van ouder/verzorger

Email van ouder/verzorger

Telefoonnummer van ouder/verzorger

Uw bericht

Voor verzenden, klik op onderstaande knop