ZANGLES JUNIOR (13-20 jaar)

Ben jij gek op zingen en wil je heel graag jouw idool achterna? Dan is het fijn om zangles te nemen en te weten hoe je beter kunt worden. Misschien zing je in een bandje, of wil je dat graag gaan doen? Je kunt ontzettend veel leren over de stem, maar ook andere sounds leren maken. Ook als je gewoon lekker voor jezelf beter wilt leren zingen, ben je bij ons van harte welkom, van beginner tot (ver)gevorderd.

We werken in Zangstudio Twente met het Universal Voice zangtechniek systeem. Dit is een helder en duidelijk zangtechniek systeem dat is doorontwikkeld vanuit de Estill Voice Training (EVT).  Hierin (Universal Voice) zijn 4 stemkarakters te onderscheiden. Whisper (zingen met lucht), Speech (zingen in je spreekstem), Belting (zingen in je roepstem) en Classical (zingen in je zangstem, dit kan op een lichte manier en op een klassieke manier).

Heel vaak beginnen we met het aanleren van een goede ademhaling, maar ook het vinden van een goede resonance (waar plaats ik mijn klank), de houding,
wat doe ik met mijn tong en mond, en nog veel meer, is erg belangrijk bij het zingen. 

We kijken naar jou. Wat wil jij leren? Hoe leer jij het makkelijkst? Waar word je blij van? En als we dat weten, dan gaan wij daar als docenten een goed plannetje op maken. Om beter te worden, is het handig om dingen te gaan snappen en te gaan voelen. Soms is dit erg lastig. Sommige mensen vinden het makkelijker om door middel van voor en nadoen, dingen aan te leren. Ook plaatjes en filmpjes kunnen goed werken om bepaalde technieken aan te leren.
Kortom, we passen onze leermethode aan aan de manier waarop jij het fijnste leert.

Als jij graag het podium op wil, hebben we daar een heel mooi traject voor. “Van Badkamer naar Bühne”. Daarin ga je met een kleine groep zangers en zangeressen een kort traject in, waarbij je oefent om te zingen voor publiek (dat zijn dan je medecursisten). In een veilige sfeer, gaan jullie aan het werk met performen en het onder controle houden van je zenuwen. 

Ben jij al een podiumbeest en doe je niets liever dan het podium opspringen, dan kun je regelmatig deelnemen aan een Open Podium. Ons visitekaartje is het geven van een podium aan onze leerlingen, waarbij goed geluid is geregeld en waarbij het publiek echt luistert. 

Er zijn twee enthousiaste docenten werkzaam in de junior afdeling. Dat zijn Janina Niehaus en Shanelle de Lannoy. Wil jij toelatingsexamen doen voor een vakopleiding (conservatorium, musicalopleiding, Lucia Marthas), neem dan even contact op met Jannemiek om te overleggen.

Janina Niehaus

Shanelle de Lannoy

Shanelle de Lannoy 

LESTIJDEN JANINA

* maandagavond
* dinsdagochtend
* donderdagmiddag/avond

LESTIJDEN SHANELLE

*vrijdagmiddag

JUNIOR PROEFLES BOEKEN

CONTACT

  Naam van leerling

  Geboortedatum van leerling

  Naam van ouder/verzorger

  Email van ouder/verzorger

  Telefoonnummer van ouder/verzorger

  Uw bericht

  Voor verzenden, klik op onderstaande knop

  WhatsApp chat