ZANGLES KIDS (6-12 jaar)

Zingen maakt blij en gelukkig, dus dit gevoel willen wij graag delen. Wat ons betreft kun je niet vroeg genoeg beginnen met zingen. De zanglessen voor kinderen van deze jonge leeftijd zijn gericht op durven, doen en op een speelse manier de stem ontdekken.

Je mag jezelf laten horen en ervaren dat jouw stem er mag zijn. Dat zorgt voor zelfvertrouwen en trots. Ook zetten we in op het aanleren van een goede techniek. Jong geleerd, oud gedaan. Plezier en groeien in zelfvertrouwen, staat voorop in de kidsdeling.

Er zijn 3 enthousiaste zangdocenten (ShanelleRomee en Kira) aan het werk in de kidsafdeling. Alle drie hebben ze de passie om met kinderen te werken.

DOCENTEN

Shanelle de Lannoy

Vrijdagmiddag

Romee Niemeijer

Zaterdagochtend

Kira ten Bulte

Woensdagmiddag

We organiseren regelmatig Podiumlessen, waarbij ouders, opa en oma’s, buren, vrienden in een veilige zetting kunnen komen kijken in de leskamer in het Robson. De leskamer veranderen we dan in een sfeervol Minitheater. Zo wennen de kids op een hele relaxte manier om voor publiek te zingen. Dit is uiteraard geen verplichting en doen we alleen als de leerling dat zelf graag wil.

LESTIJDEN KIDS

*woensdagmiddag (Kira)
*vrijdagmiddag (Shanelle)
* zaterdagochtend (Romee)

KIDS PROEFLES BOEKEN

 

CONTACT

  Naam van leerling

  Geboortedatum van leerling

  Naam van ouder/verzorger

  Email van ouder/verzorger

  Telefoonnummer van ouder/verzorger

  Uw bericht

  Voor verzenden, klik op onderstaande knop

  WhatsApp chat