ZANGLES KIDS (6-13 jaar)

Zingen en muziek maakt blij en gelukkig, dus dit gevoel willen wij graag delen. Wat ons betreft kun je niet vroeg genoeg beginnen met zingen. De zanglessen voor kinderen van deze jonge leeftijd zijn gericht op durven, doen en op een speelse manier de stem ontdekken. We gaan leren muziek maken. Je mag jezelf laten horen en ervaren dat jouw stem er mag zijn.
We maken een muzikale reis, waarin je samen met je docent op avontuur gaat. We kijken wat je allemaal met je stem kunt doen. Natuurlijk leren we ook techniek, maar plezier staat voorop in de kidsafdeling. 

Er zijn 2 zangdocenten (Shanelle en Romee) aan het werk in de kidsafdeling. Allebei hebben ze de passie om met kinderen te werken. We organiseren regelmatig Podiumlessen, waarbij ouders, opa en oma’s, buren, vrienden in een veilige zetting kunnen komen kijken in de leskamer in het Robson. De leskamer veranderen we dan in een sfeervol Minitheater. Zo wennen de kids op een hele relaxte manier om voor publiek te zingen. Dit is uiteraard geen verplichting en doen we alleen als de leerling dat zelf graag wil.

Shanelle de Lannoy

Shanelle de Lannoy (vrijdag)

Romee Niemeijer (woensdagmiddag en zaterdag)

LESTIJDEN KIDS

*woensdagmiddag (Romee)
*vrijdagmiddag (Shanelle)
* zaterdagochtend (Romee)

KIDS PROEFLES BOEKEN

 

CONTACT

  Naam van leerling

  Geboortedatum van leerling

  Naam van ouder/verzorger

  Email van ouder/verzorger

  Telefoonnummer van ouder/verzorger

  Uw bericht

  Voor verzenden, klik op onderstaande knop