Ook kids zanglessen in Enschede bij Zangstudio Twente!

Shanelle de Lannoy is een fantastische zangeres en heeft een passie voor kinderen. Dat merk je aan alles. Daarom ben ik heel blij dat zij zich heeft aangesloten bij Zangstudio Twente. Het is super dat Shanelle als zeer talentvolle 3e jaars student van de Popacademie meewerkt in de KIDS afdeling en dat kids al vanaf 6 jaar kunnen beginnen met zangles. Shanelle vindt het heerlijk om met kinderen te werken, weet wat de kids nodig hebben en geeft een veilige basis om lekker te kunnen experimenteren en leren. Shanelle speelt zelf ook piano. Ze kan de kids daarmee fijn begeleiden. Een leuk weetje is, dat Shanelle als kind al mee heeft gedaan met The Voice Kids en vorig jaar met The Voice of Holland. Dus Shanelle weet als geen ander, wat het is om zenuwen te overwinnen. Shanelle geeft ook les in de JUNIOR en ADULT afdeling.

Shanelle, wat is jouw missie als zangdocente?

Ik hou van zingen en ik hou van kinderen. Zingen en muziek maakt mij blij en gelukkig, dus dit gevoel wil ik heel graag delen. Wat mij betreft kun je niet vroeg genoeg beginnen met zingen. De zanglessen voor kinderen van deze jonge leeftijd zijn gericht op durven, doen en op een speelse manier de stem ontdekken. We gaan leren muziek maken. Je mag jezelf laten horen en ervaren dat jouw stem er mag zijn.

We maken een muzikale reis, waarin je samen met mij op onderzoek gaat. We kijken wat je allemaal met je stem kunt doen en eventueel met ondersteuning van instrumentjes leer je muziek maken en lekker zingen. Natuurlijk leer ik je ook techniek. Dat integreer ik op zo'n manier dat jij het snapt en dat je steeds zelfverzekerder wordt en vrij-uit gaat of blijft zingen.

 

Je kunt hieronder meteen een proefles online inplannen. Via de oranje buttton kun je ook een proefles aanvragen, 
 
 

Vraag hier een proefles aan!

 

 

Als de proefles je is bevallen, kun je verder lessen door een strippenkaart te kopen.

Strippenkaart van 10 lessen:  € 205,=
Strippenkaart van   5 lessen   € 110 ,=.

Strippenkaart van 10 duolessen   € 130,= p.p.
Strippenkaart van   5 duolessen   €   70,= p.p.
LET OP: Bij de duolessen worden de strippen van een gezamenlijke kaart afgeschreven. Dus komt de ene leerling wel en de andere niet, dan is er toch een les afgeschreven voor beide leerlingen .

De algemene voorwaarden voor de zanglessen kun je hier vinden.

De belangrijkste info op een rij:

  1. Een proefles kost 15 euro
  2. Daarna koop je een strippenkaart.
  3. De lessen duren een half uur
  4. Je kunt de les 24 uur van te voren af zeggen. Ben je later met afmelden, dan wordt de les afgeschreven.
  5. De strippenkaart is een jaar geldig
  6. De lessen worden gegeven in
    Enschede: Het Robson, Blekerstraat 165
Strippenkaart bestellen