Zangles Kids Enschede

 

Nu kids zanglessen in Enschede!

(De Kids Zanglessen worden vanaf december 2018 gegeven door Donna Kamphuis, omdat Katiuscia een pauze neemt vanwege te drukke werkzaamheden in het theater. Meer info over Donna volgt snel).

Katiuscia Principato heeft een passie voor kinderen. En dat merk je aan alles. Daarom ben ik heel blij dat zij zich heeft aangesloten bij Zangstudio Twente. Het is fantastisch dat wij onze krachten kunnen bundelen en dat kids nu al vanaf 6 jaar kunnen beginnen met zangles. Katiuscia is de meest spontane en vrolijkste zangdocente die ik ken. En dat is haar kracht! Met geduld en humor gaat ze te werk, zodat ieder kind zich op zijn of haar gemak voelt.

 

 

Katiuscia, wat is jouw missie als zangdocente?


Ik hou van zingen en ik hou van kinderen. Zingen en muziek maakt mij blij en gelukkig, dus dit gevoel wil ik heel graag delen. Wat mij betreft kun je niet vroeg genoeg beginnen met zingen. De zanglessen voor kinderen van deze jonge leeftijd zijn gericht op durven, doen en op een speelse manier de stem ontdekken. We gaan leren muziek maken. Je mag jezelf laten horen en ervaren dat jouw stem er mag zijn.

We maken een muzikale reis, waarin je samen met mij op onderzoek gaat. We kijken wat je allemaal met je stem kunt doen en eventueel met ondersteuning van instrumentjes leer je muziek maken en lekker zingen. Natuurlijk leer ik je ook techniek. Dat integreer ik op zo'n manier dat jij het snapt en dat je steeds zelfverzekerder wordt en vrij-uit gaat of blijft zingen.

Je mag zelf liedjes meenemen of we gaan samen op zoek naar geschikte liedjes voor jou. Ook mag je met een microfoon zingen als je dat wil. Mijn motto: alles mag, niets moet :­)

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat we gaan doen in Zangstudio Twente Kids, like dan de Facebook Pagina https://www.facebook.com/zangstudiotwentekids

 

Vraag hier een proefles aan!

 

Als de proefles je is bevallen, kun je verder lessen door een strippenkaart te kopen.

Strippenkaart van 10 lessen:  € 185,=
Strippenkaart van   5 lessen   €   95,=.

Strippenkaart van 10 duolessen   € 100,= p.p.
Strippenkaart van   5 duolessen   €   59,= p.p.
De algemene voorwaarden voor de zanglessen kun je hier vinden.

De belangrijkste info op een rij:

  1. Een proefles kost 15 euro
  2. Daarna koop je een strippenkaart.
  3. De lessen duren een half uur
  4. Je kunt de les 24 uur van te voren af zeggen. Ben je later met afmelden, dan wordt de les afgeschreven
  5. De strippenkaart is een jaar geldig
  6. De lessen worden gegeven in
    Enschede: Blekerstraat 101

 

Strippenkaart bestellen