Ook kids zanglessen in Enschede bij Zangstudio Twente! Wegens uitbreiding nu drie Kidsdocenten!

Wat ons betreft kun je niet vroeg genoeg beginnen met zingen. De zanglessen voor kinderen van deze jonge leeftijd zijn gericht op durven, doen en op een speelse manier de stem ontdekken. We gaan leren muziek maken. Je mag jezelf laten horen en ervaren dat jouw stem er mag zijn.

We maken een muzikale reis, waarin je samen met Shanelle, Romee of Julia op avontuur gaat.

 

Shanelle de Lannoy

Shanelle is een fantastische zangeres en heeft een passie voor kinderen. Het is super dat Shanelle als zeer talentvolle 4e jaars student van de Popacademie meewerkt in de KIDS afdeling en dat kids al vanaf 6 jaar kunnen beginnen met zangles. Shanelle vindt het heerlijk om met kinderen te werken, weet wat de kids nodig hebben en geeft een veilige basis om lekker te kunnen experimenteren en leren. Shanelle speelt zelf ook piano. Ze kan de kids daarmee fijn begeleiden. 
Shanelle doet veel studiowerk en je kunt bij ons ook zelf een mooie opname maken!

Romee Niemeijer

Romee Niemeijer is zelf begonnen met zingen bij Zangstudio Twente. Romee is super muzikaal en sprong er op jonge leeftijd al uit. Romee is Docent Muziek gaan studeren bij ArtEZ Enschede.  Zij is op het moment 3e jaars student en heeft als hoofdinstrument ZANG gekozen. Zingen en muziek maakt blij en gelukkig, dus dit gevoel wil Romee heel graag delen. Op de opleiding Docent Muziek ligt de focus op lesgeven. Een goede didactiek is belangrijk. Romee heeft echt een voorkeur voor de basisschoolkinderen. Daarom zjin we bij Zangstudio Twente super blij, dat Romee nu op zaterdagochtend in de kidsafdeling les geeft. 

Julia Bel

Vanaf 12 oktober 2022 is Julia Bel ons team komen versterken binnen de kids- en juniorafdeling. Zij is 4e jaars student Docent Muziek aan het ArtEZ conservatorium in Enschede met zang als hoofdinstrument. Ik heb haar vele semesters zangles mogen geven bij ArTEZ en ben dan ook blij dat Julia zich heeft aangesloten bij ons team. Julia geeft ook twee dagen les op het Veluws College Walterbosch in Apeldoorn. Ze is een duizendpoot, houdt van zingen, piano en gitaar spelen. Daarom treedt ze regelmatig op met haar band ROMÉO, waarbij ze zelf geschreven nummers laat horen.

Je kunt hier meteen een proefles online inplannen. Via de oranje buttton kun je ook een proefles aanvragen, 

 

 

Vraag hier een proefles aan!

 

 

Als de proefles je is bevallen, kun je verder lessen door een strippenkaart te kopen.

Strippenkaart van 10 lessen:  € 205,=
Strippenkaart van   5 lessen   € 110 ,=.

Strippenkaart van 10 duolessen   € 130,= p.p.
Strippenkaart van   5 duolessen   €   70,= p.p.
LET OP: Bij de duolessen worden de strippen van een gezamenlijke kaart afgeschreven. Dus komt de ene leerling wel en de andere niet, dan is er toch een les afgeschreven voor beide leerlingen .

De algemene voorwaarden voor de zanglessen kun je hier vinden.

De belangrijkste info op een rij:

  1. Een proefles kost 15 euro
  2. Daarna koop je een strippenkaart.
  3. De lessen duren een half uur
  4. Je kunt de les 24 uur van te voren af zeggen. Ben je later met afmelden, dan wordt de les afgeschreven.
  5. De strippenkaart is een jaar geldig
  6. De lessen worden gegeven in Enschede: Het Robson, Blekerstraat 165
Strippenkaart bestellen