Zangles voor kinderen Enschede


D
onna Kamphuis heeft een passie voor kinderen. En dat merk je aan alles. Daarom ben ik heel blij dat zij zich heeft aangesloten bij Zangstudio Twente. Het is fantastisch dat Donna als toekomstige docent muziek meewerkt in de KIDS afdeling en dat kids nu al vanaf 6 jaar kunnen beginnen met zangles. Donna vindt het heerlijk om met kinderen te werken, weet wat de kids nodig hebben en geeft een veilige basis om lekker te kunnen experimenteren en leren.

Proefles Kids aanvragen


Donna, wat is jouw missie als zangdocente?

Ik hou van zingen en ik hou van kinderen. Zingen en muziek maakt mij blij en gelukkig, dus dit gevoel wil ik heel graag delen. Wat mij betreft kun je niet vroeg genoeg beginnen met zingen. De zanglessen voor kinderen van deze jonge leeftijd zijn gericht op durven, doen en op een speelse manier de stem ontdekken. We gaan leren muziek maken. Je mag jezelf laten horen en ervaren dat jouw stem er mag zijn.

We maken een muzikale reis, waarin je samen met mij op onderzoek gaat. We kijken wat je allemaal met je stem kunt doen en eventueel met ondersteuning van instrumentjes leer je muziek maken en lekker zingen. Natuurlijk leer ik je ook techniek. Dat integreer ik op zo'n manier dat jij het snapt en dat je steeds zelfverzekerder wordt en vrij-uit gaat of blijft zingen.

Je mag zelf liedjes meenemen of we gaan samen op zoek naar geschikte liedjes voor jou. Ook mag je met een microfoon zingen als je dat wil. Mijn motto: alles mag, niets moet :­)

 

Proefles Kids aanvragen

 

De belangrijkste info op een rij:

 1. Een proefles kost 15 euro
 2. Daarna koop je een strippenkaart in de webhop!
  10 lessen voor 185 euro
  05 lessen voor 96 euro
  10 duolessen voor 100 euro
  05 duolessen voor 59 euro
 3. De lessen duren een half uur
 4. Je kunt de les 24 uur van te voren af zeggen. Ben je later met afmelden, dan wordt de les afgeschreven
 5. De strippenkaart is een jaar geldig
 6. De lessen worden gegeven aan de Blekerstraat in Enschede in een prachtige eigen leskamer
Strippenkaart Kids Bestellen

 

Strippenkaart Kids Bestellen