ZANGLES ADULTS (21 + jaar)

Ben jij gek op zingen en wil je je zang ontwikkelen? Dan is het fijn om goede zangles te nemen en te weten hoe je meer uit je stem kunt halen. Misschien zing je beroepsmatig of hobby-matig in een bandje; in een koor (licht of klassiek); in de badkamer; wil je jezelf voorbereiden op een auditie; wil je je zelf meer laten zien en horen; wil je podiumervaring op doen of gewoon beter leren zingen? Je kunt ontzettend veel leren om fijner, gezonder en beter te gaan zingen,  maar ook andere sounds leren maken, waarvan je nog niet wist dat je dat zou kunnen. 

We werken in Zangstudio Twente met het Universal Voice zangtechniek systeem. Dit is een helder en duidelijk zangtechniek systeem dat is doorontwikkeld vanuit de Estill Voice Training (EVT).  Hierin (Universal Voice) zijn 4 stemkarakters te onderscheiden:
Whisper (zingen met lucht),
Speech (zingen in je spreekstem),
Belting (zingen in je roepstem) en
Classical (zingen in je zangstem, dit kan op een lichte manier en op een klassieke manier).

Heel vaak beginnen we met het aanleren van een goede ademhaling, maar ook het vinden van een goede resonance (waar plaats ik mijn klank), de houding, wat doe ik met mijn tong en mond, en nog veel meer, is erg belangrijk bij het zingen. 

We kijken naar jou. Wat wil jij leren? Hoe leer jij het makkelijkst? Waar word je blij van? En als we dat weten, dan gaan wij daar als docenten een goed plannetje op maken. Om beter te worden, is het handig om dingen te gaan snappen en te gaan voelen. Soms is dit erg lastig. Sommige mensen vinden het makkelijker om door middel van voor en nadoen, dingen aan te leren. Ook plaatjes en filmpjes kunnen goed werken om bepaalde technieken aan te leren. Kortom, we passen onze leermethode aan aan de manier waarop jij het fijnste leert.

Als jij graag het podium op wil, hebben we daar een heel mooi traject voor. “Van Badkamer naar Bühne”. Daarin ga je met een kleine groep zangers en zangeressen een kort traject in, waarbij je oefent om te zingen voor publiek (dat zijn dan je medecursisten). In een veilige sfeer, gaan jullie aan het werk met performen en het onder controle houden van je zenuwen. 

Ben jij al een podiumbeest en doe je niets liever dan het podium opspringen, dan kun je regelmatig deelnemen aan een Open Podium. Ons visitekaartje is het geven van een podium aan onze leerlingen, waarbij goed geluid is geregeld en waarbij het publiek echt luistert.

De kers op de taart is het Bandproject, waarbij we met een groep zangers en zangeressen toewerken naar een Eindconcert met Band. De deelnemers zingen ieder een eigen song, waarbij de andere deelnemers de backing vocals zingen. Een super tof project dat we eens in het jaar organiseren. 

Er zijn drie enthousiaste docenten werkzaam in de Adults afdeling. Dat zijn Jannemiek Musters (oprichter en eigenaar Zangstudio Twente), Janina Niehaus en Shanelle de Lannoy.  Wil jij toelatingsexamen doen voor een vakopleiding, neem dan even contact op met Jannemiek om te overleggen.

LESTIJDEN JANNEMIEK

* maandagmiddag
* dinsdagmiddag
* woensdagmiddag
* vrijdagochtend/middag

LESTIJDEN JANINA

* maandagavond
* dinsdagochtend
* donderdagmiddag
* donderdagavond

LESTIJDEN SHANELLE

*vrijdagmiddag

Shanelle de Lannoy

Jannemiek Musters 

Janina Niehaus

Shanelle de Lannoy

ADULTS PROEFLES BOEKEN

CONTACT

  Naam van leerling

  Geboortedatum van leerling

  Email

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Voor verzenden, klik op onderstaande knop

  WhatsApp chat